• Sandra Kort voelt zich prima thuis aan de Hoofdstraat.

    Marc Moussault

Speciaalzaak SStyle Beenmode

HIPPOLYTUSHOEF "Ja, ik ga wel wat leuks organiseren. Waarschijnlijk ligt er een leuk presentje klaar voor de klanten!", aldus Sandra Kort van Sstyle Beenmode in Hippolytushoef. Op 28 juni is de winkel alweer een jaar gevestigd in het pand aan de Hoofdstraat.

TUTTO Op 28 oktober 2015 begon Sandra met de winkel in Tutto Concept Store op het Kerkplein.

Gevraagd naar het ontstaan van de winkel vertelt Sandra: "Na het afronden van de opleiding detailhandel heb ik zeven jaar gewerkt bij de Duizend Dingen Drugstore in Schagen. Daarna heb ik nog in een paar kleding- en lingeriezaken gestaan maar ik wilde eigenlijk altijd al graag voor mezelf beginnen." Voor Sandra die stap daadwerkelijk nam, kwam zij eerst nog terecht bij Studio Crème de la Crème, een schoonheidssalon in Hippolytushoef. Nadat deze salon naar Tutto verhuisde, besloot ze de sprong te wagen. Ze bleef twee dagen bij de salon werken en daarnaast runde ze haar eigen winkel Sstyle Beenmode.

Een jaar geleden vertrokken beide winkels naar een eigen pand aan de Hoofdstraat. Sandra vertelt hierover: "Het is echt een samenwerking. We helpen elkaar ook mee in de winkel als het nodig is. En niemand kijkt er raar van op dat een schoonheidssalon en een speciaalzaak in beenmode in hetzelfde pand gevestigd zijn! Als ik een voetenbehandeling geef, kan ik iemand bijvoorbeeld meteen adviseren over de juiste sokken of schoenen."

ASSORTIMENT Naast panty's, ondermode en sokken van onder andere Oroblu, Calvin Klein en Claesens heeft Sandra nog meer interessante artikelen van gerenommeerde merken in huis: "Binnenkort komen de sokken en boxershorts van het herenmerk Muchachomalo in de winkel te liggen. Verder verkoop ik schoenen en slippers van Baboos, Bandajanas en Uzurii, maar ook tassen, sjaals en riemen. En niet te vergeten de sokken van het populaire merk Bamboo! Dit zijn echt fantastische sokken: hypoallergeen, antibacterieel en super zacht."

Het bleek een goede stap om een eigen pand te betrekken: "We zitten nu middenin het dorp en hebben een etalage. Daardoor lopen mensen sneller naar binnen." Ze vervolgt: "In de omgeving zijn er eigenlijk geen winkels te vinden die goede sokken of panty's in het assortiment hebben. Wij verkopen sokken en panty's van uitstekende kwaliteit en zijn daarmee echt een speciaalzaak. Er komen zelfs mensen vanuit Den Helder, Anna Paulowna, Winkel en Wieringerwerf naar ons toe."

SPECIALE SERVICE Sandra is druk bezig een website te ontwikkelen. Dit zal echter geen webshop worden. "We doen vrij veel via de sociale media. Daar komen bijvoorbeeld regelmatig like-deel-en-winacties voorbij. Mensen sturen ons via die kanalen ook weleens een berichtje met de vraag of we iets op kunnen sturen en als speciale service is dat zeker mogelijk."

Tot slot zegt ze: "Loop gerust eens binnen! We verkopen producten voor zowel mannen als vrouwen. Iedereen is welkom om even lekker te rond te snuffelen. Uiteraard ben ik altijd aanwezig om de mensen te adviseren."

i Hoofdstraat 31, Hippolytushoef. Tel.: 06-57107994. Facebook: www.facebook.com/Sstyle-879237198796785. Instagram: www.instagram.com/sstylebeenmode