• Shelley Drogt
  • Shelley Drogt
  • Shelley Drogt
  • Shelley Drogt
  • Shelley Drogt

Noëlle Meereboer wint metamorfose met afval-challenge

HOLLANDS KROON Noëlle Meereboer deed mee aan een challenge om wat kilo's te verliezen en lekkerder in haar vel te zitten bij gewichtsconsulent Hanke Prijs. Samen met de zeven andere deelnemers streed ze twaalf weken lang tegen de overtollige pondjes en sportte ze minstens twee keer per week bij sportcentrum Hippogym. Omdat zij het meeste afviel won ze een complete metamorfose met fotoshoot.

Bij kapsalon Siesoo in Middenmeer werd ze in de make-up gezet en kregen haar steile lokken aantrekkelijke pijpenkrullen. Annalies Stroobos: "En we hebben haar onze nieuwste behandeling gegeven: Imprinter van Davines. Superleuk voor jonge meiden als Noëlle. Met printplaten geef je kleuraccenten in de vorm van bijvoorbeeld stippen, veertjes en boomnerven. Echt een eyecatcher als je naar een festival gaat of zo. Binnenkort hebben we er een open avond over."

Modezaak Efkes Kieke uit Hippolytushoef sponsorde kleding voor het model en Prata gaf een set oorbellen met bijpassende oorbellen cadeau.

Fotograaf Shelley-Ann Drogt portretteerde haar daarna in het Kooibos. Meer foto's: Facebook en Instagram SAD Photography.