• Vanaf links: medewerkers Helen Dollekens, Tom Beerepoot en Michelle Feenstra.

    Erwin Vader, Zeeman Reclame Groep

Klant centraal bij Verheul

Advertorial

ANNA PAULOWNA "Ik ben blij en trots om onderdeel te zijn van dit bedrijf!", aldus een bevlogen Tom Beerepoot (28). Tom werkt inmiddels alweer meer dan acht jaar voor Verheul en is nog altijd onverminderd enthousiast over het makelaarsvak.

Bij Verheul kan men onder andere terecht voor (particuliere en bedrijfsmatige) verzekeringen, hypotheken en de verkoop, aankoop of taxatie van een huis of bedrijfsmatig vastgoed. Er zijn kantoren in Schagen, Wieringerwerf, Anna Paulowna en Julianadorp. Tom werkt op de hoofdvestiging in Anna Paulowna en is Register Makelaar-Taxateur voor woningen. Hoe is hij hier terecht gekomen? Tom vertelt: "Tijdens mijn mbo-opleiding Marketing en Communicatie heb ik een half jaar stage gelopen bij Verheul. Ik ben toen erg leuk opgevangen door Hans Bos, een van de makelaars en tevens directeur van Verheul. Daardoor werd ik echt enthousiast en besloot ik om door te gaan in het makelaarsvak."

Na nog enkele omzwervingen, werd Tom op een gegeven moment gebeld door algemeen directeur André Vendrig van Verheul. Er bleek een stoeltje vrij te komen in het kantoor te Anna Paulowna en Tom werd gevraagd of hij interesse had hierop plaats te nemen. "Ik hoefde natuurlijk niet lang na te denken over dit aanbod! Door vier dagen per week te werken en één dag naar school te gaan, kon ik het allemaal prima combineren. Vorig jaar heb ik de opleiding tot Register Makelaar-Taxateur afgerond en ben ik beëdigd door de NVM."

KLANTENCONTACT Tom heeft van zijn 6e tot zijn 24e in Anna Paulowna gewoond en kende de omgeving en de mensen dus al heel goed. Hier heeft hij veel profijt van in zijn werk. Hij vertelt: "Het feit dat we veel lokale kennis hebben, wordt erg gewaardeerd door onze klanten. Als regionaal kantoor kan en moet je je daarin ook echt onderscheiden. De tijd van alleen maar een bord in de tuin en de woning op Funda zetten, is wel voorbij. We hebben goed in beeld wie onze klanten (en vooral woningzoekers) zijn en zowel zij als wij hechten waarde aan persoonlijk contact. Dit persoonlijk contact is juist wat me zo aanspreekt in dit vak; samen met de klant om tafel om alle mogelijkheden op het gemak te bespreken en uiteindelijk het beste advies te kunnen geven. En als we tegen problemen aanlopen, zijn we zeer creatief in het bedenken van goede oplossingen! Ik vind het een geweldige uitdaging om complexe trajecten tot een goed einde te brengen."

Met betrekking tot de huizenmarkt weet Tom te vertellen dat het momenteel een toptijd is: "Binnen ons werkgebied, de gehele Noordkop, loopt het echte hartstikke goed. De verkopen gaan hard. Daardoor kunnen we veel mensen blij maken met een mooie woning of een hele snelle verkoop, dat maakt het vak juist nu zo leuk!"

Ook over het team waarin hij werkt is Tom zeer te spreken: "We hebben een hecht team en leren veel van elkaar. Tezamen hebben we alles in huis om relaties totaal te ontzorgen, ook op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Voor de klant is dit natuurlijk heel prettig. Als hij of zij bij ons binnenstapt met een specifieke vraag of probleem is er altijd wel iemand aanwezig die kan helpen."

i Website: www.phverheul.nl