• Corry Leegwater in Praktijk 22.

    Simone Gerard.

Gezond zijn en er goed uitzien

Advertorial

SCHAGEN Ruim 8 jaar geleden startte Corry Leegwater Praktijk 22 aan het Schoolpad in Schagen. Daarvoor had zij gedurende 5 jaar een praktijk in Hippolytushoef. Twaalf jaar geleden was het voor Corry tijd voor een carrière switch.

Simone Gerard

Na een opleiding van een jaar startte Corry met het behandelen van plaatselijke vetophopingen, Cryolipolyse, ultrasound en lipolaser. Cryolipolyse wordt voornamelijk gebruikt voor het afslanken van de buik. Bij deze methode wordt vet bevroren en de vetcellen worden definitief afgevoerd. De ultrasound wordt voornamelijk voor vetophopingen bij de knieën ingezet. De lipolaser gebruikt Corry meestal bij de bovenbenen.

VOEDINGSPLAN Een speciaal voedingsplan, 'Medical Food Program', helpt bij het afvallen. Een dieet is het niet. Wel een speciaal op maat gemaakt voedingsprogramma met levensmiddelen die gewoon in de supermarkt verkrijgbaar zijn. Geen pillen en geen poeders. Wanneer iemand wil afvallen, kan Corry daarover geraadpleegd worden. Na een intakegesprek bij Corry wordt bloed afgenomen door Starlet. De uitslag van de bloedwaarden worden doorgestuurd naar een internist die ze beoordeeld. De internist schrijft aan de hand van de bevindingen een voedingsplan. Hij houdt rekening met voedingsvoorkeuren, klachten en medicijngebruik. Daarmee gaat de klant terug naar Corry, die de begeleiding bij de uitvoering van het voedingsplan overneemt. De resultaten zijn goed. Sommige klanten zijn zoveel afgevallen dat zij geen insuline meer nodig hebben. Het cholesterolgehalte en de bloeddruk worden verlaagd bij afvallen.

ONDERSCHEID Corry vertelt: "Ik onderscheid me van anderen omdat ik zoveel verschillende methoden gebruik bij het afvallen. Daarnaast heb ik met mijn behandelingen de mogelijkheid om de huid, die dan vaak slap wordt, te verstevigen. Mensen willen wel afvallen maar niet graag een verslapte huid." Door de vacuümbehandeling toe te passen blijft de huid mooi strak. "Ik ben een van de weinigen die deze behandelingsmethode gebruikt", zegt Corry. De behandeling is gebaseerd op een diepe bindweefselmassage die zorgt voor een sterke verbetering van de stofwisseling en de bloedcirculatie. "Als deze behandeling gecombineerd wordt met onder andere ultrasound of cryolipolyse, worden verbluffende resultaten behaald", zegt Corry. U kunt onder andere voor het volgende terecht: vermindering van cellulitis, afname van 'zadeltassen', verbetering van lichaamscontouren, een verbetering van de bloedsomloop, minder zware en vermoeide benen, afname van oedeem en onrustige benen, vermindering van lokale vetophopingen, en vermindering van littekens door onder andere een keizersnede Corry neemt alle tijd voor de mensen en kan veel aandacht aan een klant geven. "Dat vind ik fijn. Het geeft mensen een goed gevoel. Ze gaan blij de deur uit en dat geeft mijzelf ook veel voldoening", zegt Corry. In de praktijk van Corry kan een behandeling op maat geboden worden.

iPraktijk 22, Schoolpad 22, 1741 GJ Schagen. Tel: 06-50261424, e-mail: corry@praktijk22.nl  Website www.praktijk22.nl