• Een passende lijst

Een passende lijst voor je foto’s

Advertorial

Een oude lijst geeft veel sfeer aan je huis en je foto. Misschien ben je in het bezit van een prachtige lijst, maar heeft deze in de loop der jaren enkele beschadigingen opgelopen. Door een onvoorzichtige verhuizing kunnen er krassen op de lijst gekomen zijn en dit is natuurlijk zonde. Je hebt dan een aantal mogelijkheden wat je kan doen. Je kan de lijst verkopen aan bijvoorbeeld een antiekwinkel, waar ze hem kunnen restaureren en verkopen, maar je kan er ook voor kiezen om de lijst naar een lijstenmaker te sturen. Hier kunnen ze je oude lijst opknappen of kan je een nieuwe lijst op maat laten maken.  

Antiek kopen
Antieke meubelstukken geven een bijzonder karakter aan je woning. Denk aan een oude bank of een mooie antieke tafel. Daarnaast heeft een antiekwinkel ook een ruim assortiment aan oude fotolijsten. Deze lijsten zijn meestal prachtig versiert en hebben meer karakter dan de simpele lijsten die je in elke winkel kunt vinden. Daarom is het een leuk idee om je dierbare foto’s te voorzien van een prachtige antieke lijst. Breng een bezoek aan een plaatselijke antiekwinkel en laat je verrassen door het ruime assortiment. Misschien zit er wel een ideaal meubelstuk voor jou tussen.

Een lijst op maat
Soms kan je de ideale lijst niet in de winkel vinden. Je weet precies wat voor soort omlijsting perfect bij je foto past, maar de winkel heeft de lijst niet in de juiste afmetingen of misschien wel helemaal niet in het assortiment. Dan kan je er altijd nog voor kiezen om de betreffende lijst op maat te gaan maken. Het is natuurlijk zonde om je foto te moeten bijknippen, zodat het wel in de lijst past. De lijstenmakerij kan een lijst naar wens maken. Je hebt een ruime keuze aan verschillende soorten lijsten in een divers aantal maten.

Je klus direct laten uitvoeren
Niets is vervelender dan een lange tijd tegen een probleem aanlopen wat je zelf niet kan oplossen. Misschien heb je hier geen tijd voor of heb je de juiste kennis niet om het probleem goed aan te pakken. Een klusjesman inschakelen is dan een goede optie, maar niet iedereen is per direct beschikbaar. Vooral wanneer je probleem direct opgelost moet worden, kan dit erg frustrerend zijn. Gelukkig is het mogelijk om de klus met spoed te laten opknappen door een ander. Er word per direct een vakman jouw kant opgestuurd om je van je problemen af te helpen.