• Sport Nu Westerland

Schaatstraining op planken bij Sport Nu Westerland

WESTERLAND Sport Nu Westerland begint op 16 november met een schaatsplanktraining. Voor de recreatieve en sportieve schaatsers. De serie omvat zes trainingen.

Bij deze trainingen wordt ingegaan op de techniek van de afzet, wat belangrijk is voor meer snelheid bij het schaatsen.

Verder wordt er gewerkt aan het soepel en sterk maken van de spieren, verbetert het je evenwicht en wendbaarheid en wordt er gewerkt aan de opbouw van een goede conditie.

TRAINING VOOR DE SPIEGEL Een goede balans en een goede houding zijn van groot belang bij het schaatsen, daarom worden deze trainingen deels uitgevoerd voor grote spiegels. Zo kun je zelf je houding in de gaten houden en corrigeren voor een optimaal resultaat.

OM EN OM OP EEN PLANK Er wordt met twee personen om en om getraind op de schaatsplank. De groepstrainingen worden gegeven op vrijdagavond en zaterdagochtend vanaf 16 november. Wie liever een privétraining wilt of met een eigen groep wil trainen, kan dit aangeven. De mogelijkheden zijn divers, qua dag en tijdstip.

Meer informatie en het inschrijfformulier is te vinden op www.sport-nu.nl.

Sport Nu Westerland is gevestigd aan de Westerlanderweg 160 in Westerland. Telefonisch is het bedrijf te bereiken via 0227-724501 of 06-53730319. Meer staat op www.sport-nu.nl.