• Zet ook uw mantelzorger in het zonnetje!

    Pixabay.com

Zet mantelzorgers in het zonnetje

Ieder jaar waarderen de gemeenten Den Helder, Hollands Kroon en Schagen mantelzorgers met een VVV waarderingsbon. Zorgt er iemand voor u en wilt u diegene ook in het zonnetje zetten? Geef hem of haar dan op voor deze waardering. Dat kan door de gegevens van de mantelzorger door te geven aan het Mantelzorgcentrum. Mantelzorgers kunnen zichzelf ook inschrijven via de website: www.mantelzorgcentrum.nl/aanmelden Het Mantelzorgcentrum zorgt ervoor dat de VVV waarderingsbon bij de mantelzorger terecht komt.

Wat doet het Mantelzorgcentrum?

Het Mantelzorgcentrum biedt diverse vormen van ondersteuning op alle gebieden waar mantelzorgers mee te maken krijgen; wonen, financiën, werk, zorg en welzijn. Onze mantelzorgmakelaars en consulenten staan voor u klaar om regeltaken uit handen te nemen, interessante workshops te organiseren of gewoon een luisterend oor te bieden. Dit doen wij zodat u als mantelzorger de zorg kunt blijven volhouden.

Neem contact op met het Mantelzorgcentrum

Het Mantelzorgcentrum is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur op 0229 – 74 70 09. Mailen kan altijd via info@mantelzorgcentrum.nl Op www.mantelzorgcentrum.nl vinden mantelzorgers meer informatie.