• Anna Hardy Photography

UK Queen keert terug in Schagen!

SCHAGEN Noteer alvast in de agenda: de Engelse tributeband UK Queen keert op veler verzoek terug in de Noordkop, op zaterdag 23 maart. De vriendenclub 'De Magnusmannen' is erin geslaagd deze populaire Queen-band te boeken voor de nieuwe Tribute Night in zaal Alpha in Schagen. Met de Doe Maar tributeband SKUNK in het voorprogramma, belooft het een vrolijke, muzikale en levendige avond te worden.

Wie er bijna 2 jaar geleden in Schagen bij is geweest, weet genoeg: dit mag je niet missen! UK Queen – dat jaarlijks door heel Europa toert – zet een bijna 2 uur durende spectaculaire show neer. Zanger Alexander Koronka weet als Freddy Mercury moeiteloos het publiek om zijn vingers te winden. De muziek van Queen is extra hot vanwege de onlangs uitgekomen biografische film Bohemian Rhapsody over de Britse rockband. Het gelijknamige, epische nummer staat dit jaar voor de 16e maal op nummer 1 in de Top 2000. Queen had vorig jaar 25 noteringen in deze veelbeluisterde eindejaarlijst.

De Doe Maar tributeband SKUNK uit Apeldoorn opent de Tribute Night met circa anderhalf uur Neder-reggae van deze in de jaren '80 immens populaire Nederlandse band. Stil blijven staan zal lastig worden met nummers als Belle Helene, De Bom, 32 jaar, Pa, Smoorverliefd en Doris Day. Alle lekkere, dansbare liedjes komen voorbij. Ratata…

De Magnusmannen verwachten veel belangstelling voor de tickets voor UK Queen en Doe Maar. Wees er daarom snel bij. Een ticket is ook een origineel en leuk cadeau! Tickets voor de Tribute Night van zaterdag 23 maart 2019 in zaal Alpha zijn te bestellen via www.magnusmannen.nl en in Schagen bij de bloemenstal van Henk Bakker, café Piet Pann, bloemenzaak Bloem& en de organiserende Magnusmannen. Ze kosten in de voorverkoop 12 euro en aan de deur 15 euro.  

Bijgaande foto's zijn rechtenvrij te gebruiken, onder vermelding van Jolanda Jacobs Fotografie

Voor meer informatie: Wilbert Korevaar (06 – 51 85 12 91)