• Duo SimoneZ.

    Eigen foto

Uit in de Cultuurschuur

WIERINGERWERF Het filmhuis in de Cultuurschuur presenteert vrijdag 22 maart Visages Villages, een film uit 2018 van regisseur Agnès Varda. Zij ontmoette de fotograaf en schilder J.R. in 2015 en een samenwerking volgde in de vorm van een documentaire. Ze reizen door Frankrijk en ontmoeten er mensen van het platteland, ieder vanuit de eigen kunstbeleving. Er wordt naar de bewoners geluisterd en ze worden gefotografeerd. Tijdens de draaiperiode groeit de vriendschap tussen Varda en J.R., ondanks hun verschillen. Aanvang 20.00 uur.

Het duo SimonèZ treedt zaterdag 23 maart op in de Cultuurschuur. Simone (zang en contrabas) en Dirk-Jan Zuurbier (gitaren en andere snaren) brengen het theaterconcert 'Und Schmerz en Smart et Amour'. Een programma met liedjes over het leven met al zijn lusten en onhebbelijkheden. IJzersterke songs, chansons, schlagers, blues en smartlappen die het publiek raken. Aanvang 20.00 uur, entree 10 euro. Reserveren kan via reserveringen@decultuurschuur.nl of simone.z@planet.nl/0224-540597. Meer weten? Kijk op www.simonez.nl.

Om verwarring te voorkomen: de extra toneelvoorstelling 'Verwarringen' op 24 maart van Toneelvereniging Succes is niet in de Cultuurschuur, maar in het dorpshuis in Hippolytushoef. Mensen die al gereserveerd hebben, zijn daar van harte welkom. Kaarten bestellen kan nog via de website www.toneelvereniging-succes.nl.