• Hanneke Rouw.

    Pr-foto

Uit in de Cultuurschuur

WIERINGERWERF Liefhebbers van klassieke muziek kunnen zaterdagavond 9 maart genieten van een optreden door celliste Hanneke Rouw. Zij treedt op in de Cultuurschuur, samen met Anouk de Jong op piano. Op het programma staan cellosonates van Gabriel Fauré. Ingetogen, gevoelige muziek. Adres Cultuurschuur: Loggersplein 1 in Wieringerwerf. Het concert begint om 20.00 uur. De entree is 10 euro en reserveren is niet nodig.

FILMS Vrijdag 8 maart presenteert het filmhuis The Big Lebowski, een cultfilm uit 1998 van regisseurs Joel en Ethan Coen. Jeff Lebowski, alias The Dude, is een oude hippie met weinig verlangens: rondlummelen en regelmatig bowlen met zijn vriend Walter. Zijn gezapige leventje wordt verstoord wanneer een stel gangsters zijn huis binnenvallen. Aanvang 20.00 uur. Op 16 maart voor een keer film op zaterdag en wel de drie uur durende klassieker uit 1965 Dokter Zhivago. Aanvang 20.00 uur.

VROUWENDAG Ook dit jaar weer internationale vrouwendag in de Cultuurschuur. Dit keer is het thema duurzaamheid. Gezellig, informatief en vernieuwend. Volop activiteiten in de hal en de bovenverdieping. Vrijdag 8 maart, aanvang 17.00 uur.