• In 2017 werden A1, B1 én C1 Nederlands Kampioen onder leiding van trainers Karsten Konrad en Jip van Otterloo.

    VZV

Tweede editie Maedilon VZV Beachhandbal Toernooi

't VELD Maedilon VZV houdt komend weekend de tweede editie van het Beachhandbal Toernooi. Het beachhandbal-seizoen is al weer een poosje in volle gang. De drie beachvelden liggen er weer mooi bij op het sportpark van VZV in 't Veld. Door de bouw van de tweede sporthal zijn ze verplaatst en met de hulp van vele vrijwilligers en sponsors is alles weer keurig aangelegd en worden ze weer volop in gebruik genomen. Naast de trainingen zijn er ook veel clinics gegeven aan handbalverenigingen uit de wijde omgeving.

De afgelopen weken zijn veel teams van Maedilon VZV in actie gekomen op diverse toernooien in het land. Uitgezonderd de dames en heren zijn A1, B1 en C1-jeugd in de race voor plaatsing voor het Nederlands kampioenschap. Dit onder leiding van de trainers Karsten Konrad en Jip van Otterloo. Vorig jaar werden zij alle drie Nederlands kampioen en zij hebben dus een titel te verdedigen.

Zaterdag 9 en zondag 10 juni staat de tweede editie van het Maedilon VZV Beachhandbal Toernooi op het programma. Dit weekend komen bijna veertig teams naar 't Veld om deel te nemen aan dit NK kwalificatietoernooi. Een delegatie van het NHV zal er op toezien dat alles volgens de regels verloopt. Zij zal ook bepalen hoeveel punten de teams met dit toernooi kunnen behalen. Zaterdag is het volle bak en komen de D-, C en B-jeugd in actie. Op zondag spelen de heren, dames en A-jeugd.

Het volledige programma is te vinden op de website van Maedilon VZV en op de Facebookpagina. Natuurlijk is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen en de echte beachsfeer te proeven met muziek, barbecue en luchtkussen.