• Kim Timmer

    Eigen foto

Trendwatcher bij Bedrijvengroep

BARSINGERHORN De Bedrijvengroep Niedorp organiseert dinsdag 17 april een bijeenkomst met gastspreker Kim Timmer. De avond is in café De Fortuin, Heerenweg 144 in Barsingerhorn en begint om 20.45 uur.

Er wordt gestart met een ledenvergadering. Daarna start de presentatie door trendwatcher Kim Timmer. Deze is voor iedereen toegankelijk. De inloop hiervoor is vanaf 20.30 uur en de presentatie begint om 20.45 uur.

Kim Timmer (1984) noemt zichzelf beeldfetisjist. Ze studeerde ooit museologie en werkte in de kunsten. Nu is zij trendwatcher bij Buro Zorro, het bedrijf van Kim en marketingstrateeg Jeanneke Scholtens. Kim deed onderzoek naar de toekomst van beeldtaal. Beeld is altijd al gebruikt om fantasieën te vangen. Van de beeldende kunst in de romantiek tot virtual reality games heden ten dage. Beeld boeit en wordt steeds dominanter in de communicatie.

Aanmelden graag zo snel mogelijk via info@bedrijvengroepniedorp.nl of telefonisch: 0226-423149. Vermeld de naam en vestigingsplaats van uw bedrijf of organisatie en het aantal personen waarmee u komt.