• Stichting Netwerk Roemenië

'Studentenmarkt' in De Marske

HIPPOLYTUSHOEF Kringloopwinkel De Marske houdt zaterdag 18 augustus de maandelijkse themadag. Dit keer is ervoor gekozen om iets speciaals te doen voor alle aankomende studenten en andere studiehoofden die vanaf het nieuwe schoolseizoen zelfstandig op kamers gaan. Velen moeten het doen zonder studiebeurs en moeten geld lenen om te kunnen studeren. Dan is het natuurlijk heel fijn wanneer je andere kosten zo laag mogelijk kunt houden, bijvoorbeeld door je studentenflat in te richten met tweedehands spullen. Tafels, stoelen, bedden, matrassen, banken... dit alles is te vinden in De Marske. En ook bestek, borden, lampen, bureaus en elektronica. Het is er volop en nog veel meer.

Daarnaast is ook de zomerkleding in de aanbieding, want ook al is de zomer nog niet voorbij, er wordt toch alweer ruimte gemaakt voor het najaar en de winter. Alle zomerkleding is nu met 50% korting te koop.

Alle opbrengsten worden via Stichting Netwerk Roemenië uitgegeven aan rechtstreekse hulp in Roemenië. Zowel ter plekke door mensen van SNR als via de Roemeense partner de APFS.

Overigens gaat De Marske twee weken dicht omdat er te weinig vrijwilligers zijn door de vakantie. Zaterdag 18 augustus is dan ook de laatste dag waarop de winkel open is. Vanaf dinsdag 4 september bent u weer van harte welkom.