• Dennis Bus (organisator van Obstacle Run Hollands Kroon) en Diana Boerman (contentmanager van BDUmedia, uitgever van onder andere CTR Hollands Kroon) zetten een handtekening om het mediapartnerschap te bekrachtigen.

    Henk Cornelissen

Speciale aandacht voor Obstacle Run Hollands Kroon in CTR

KOLHORN Nieuwsblad CTRhollandskroon.nl is mediapartner geworden van de 'Obstacle Run Hollands Kroon'. In aanloop naar dit sportieve evenement op 29 september in Kolhorn besteedt CTRhollandskroon zowel in de kolommen in de krant als op de website met regelmaat aandacht aan de Obstacle Run.

Een handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst werd vandaag gezet door organisator Dennis Bus en Diana Boerman, contentmanager van BDUmedia, uitgever van onder andere CTR Hollands Kroon.

Een interview met Dennis Bus heeft inmiddels in de CTR gestaan. In de weken voor het evenement vertellen vrijwilligers in de kolommen van de CTR op welke manier zij actief zijn voor de Obstacle Run. Vrijwilligers van de EHBO bijvoorbeeld, de bedenkers van de obstakels of het bestuur van de ijsvereniging. Woensdag 3 oktober blikt de CTR terug op de vijfde editie van de Obstacle Run met een fotopagina en een verslag.

Er worden zo’n duizend deelnemers verwacht in Kolhorn. ,,Wat deze run zo mooi maakt, is onder meer de ondergelopen ijsbaan van 450 meter”, vertelt organisator Dennis Bus. De ijsvereniging verleent volledige medewerking. ,,Ook van boeren krijg ik veel steun. Zij stellen hun land en erf ter beschikking en helpen zelfs bij het bedenken van obstakels en het bouwen daarvan.”

Obstacle Run Hollands Kroon voert de deelnemers over akkerland en grasland, over boerenerven, door sloten en telt onderweg zo’n veertig obstakels.  Supporters kunnen de deelnemers overal langs het parcours aanmoedigen. Dennis Bus: ,,Het is een beleving om mee te doen en plezier staat voorop. Iedereen kan alles is zijn of haar eigen tempo doen.”

Inschrijven kan via www.obstaclerunhollandskroon.nl. Op deze site is ook nadere informatie over het evenement te vinden.