• Misschien ben jij wel een goede hulppiet!

Sinterklaasinstuif in Winkel

WINKEL  Sportservice Schagen organiseert woensdagmiddag 30 november de jaarlijkse Sinterklaasinstuif voor groep 1 tot en met 4 in de Niedorphal aan de Hartweg 35 in Winkel. Gelijktijdig is er een zweminstuif voor groepen 5 tot en met 8 in zwembad De Wirg, ook aan de Hartweg.

De kleintjes kunnen in de Niedorphal hun Pietenvaardigheden oefenen tijdens de speciale sport- en spelactiviteiten die in de hal neergezet worden. Gooi pakjes door de schoorsteen, klim en klauter op de schuine daken en zwaai van het ene dak naar het andere dak om pakjes rond te brengen. En er zijn nog veel meer pietenkunstjes te doen. Wie weet komen er dit jaar wel weer Pieten kijken of er goede hulppieten zijn en ze te belonen met wat lekkers!

Kinderen uit groep 5 tot en met 8 kunnen op hetzelfde tijdstip gratis zwemmen in zwembad De Wirg. Je kunt meedoen aan leuke waterspelletjes. Lukt het je bijvoorbeeld om over de lange mat in het water te lopen zonder te vallen? Er zullen zeker nog meer wateractiviteiten worden aangeboden. Daarnaast is er de mogelijkheid om vrij te zwemmen. Zwemdiploma verplicht.

De middag duurt van 14.30 tot 16.00 uur. Deelname is gratis. Kinderen die mee willen doen kunnen gewoon komen, opgeven van tevoren is niet nodig, maar er kunnen maximaal 180 kinderen meedoen. Het is leuk als kinderen in de Niedorphal verkleed komen, maar een kraag/cape die om de nek zit is niet aan te bevelen in verband met de veiligheid. Zaalschoenen zijn verplicht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportservice Schagen, Freek de Kort: 0224-214774 of fdekort@sportservicenoordholland.nl.