• De feestelijke prijsuitreiking.

    Eigen foto

Prijzenfeest bij Jeanette

ANNA PAULOWNA Een heel jaar gratis staatsloten ter waarde van 220 euro was de hoofdprijs bij Vivant Jeanette aan de Molenvaart in Anna Paulowna. Het enige wat de klant daarvoor hoefde te doen, was de stempelkaart vol krijgen door met drie verschillen trekkingen van de Staatsloterij mee te doen. Van de ruim 600 deelnemers was Johan van Dalen de gelukkige winnaar. Chris v.d. Velde won een straatje staatsloten ter waarde van 35 euro, dat werd uitgereikt aan zijn vriendin Saskia van Zon. Wil Loetens (niet op de foto) was de winnaar van het kraslotenpakket ter waarde van 15 euro.

Heeft u ook iets te vieren? Wist u dat u bij Vivant Jeanette terecht kunt voor feestartikelen? "Geboorte, verjaardag, Abraham, Sarah, getrouwd, welkom thuis, voor elk feestje hebben wij wel iets in huis!", vertelt eigenaar Connie Groenveld enthousiast. "Wilt u een cadeautje weggeven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn onze cadeauafdeling flink aan het uitbreiden. En artikelen die niet meer lopen, mogen we omruilen bij onze leveranciers. Nu zijn de houten klokken met mooie, lieve teksten voor vader, moeder, dochter, opa of oma een hot item. En bij de jeugd doen de armbandjes, met alle namen die je zelf kunt maken, en de hart-sleutelhangers het goed."

Connie wil graag alle klanten bedanken voor hun deelname aan de geslaagde staatsloten-actie. "En zat u deze keer niet bij de prijswinnaars? Over twee maanden begint onze december-kraskalenderactie alweer. Wie weet bent u dan een van de gelukkigen!"

Op de foto vanaf links: medewerkers Lisa Straathof en Trijnie Keppel, Connie Groenveld, prijswinnaars Johan van Dalen en Saskia van Zon, Dominique Pruim van de Nederlandse Loterij en medewerker Ans Bolderheij. Medewerkers Conneke van Oosten en Julia Onderwater ontbreken op de foto.