• In première in CineMagnus: 'Deadpool 2'.

    20th Century Fox

Premières in CineMagnus

SCHAGEN Een compleet nieuw avontuur van het filmfenomeen Star Wars is vanaf woensdag 23 mei te zien in CineMagnus. En er is meer nieuws van Schagens bioscoop:

DEADPOOL 2 Marvel's grofgebekte huurling is terug. Groter, beter en nog vaker zonder broek dan ooit tevoren. Wanneer een supersoldaat met een moorddadige missie arriveert, wordt Deadpool gedwongen na te denken over vriendschap, familie en wat het daadwerkelijk betekent om een held te zijn. Dit alles terwijl hij iedereen er 50 tinten grijs van langs geeft. Want soms moet je - om het goed te doen - het vuil spelen. Geen probleem voor Deadpool.

SOLO: A STAR WARS STORY Vanaf woensdag 23 mei. Een compleet nieuw avontuur uit een 'galaxy far, far away', dat het verhaal vertelt van het verleden van smokkelaar Han Solo en ieders favoriete Wookiee, Chewbacca. Stap aan boord van de Millennium Falcon en volg het verhaal, dat zich afspeelt vóór de avonturen die in Star Wars: A New Hope plaatsvonden. Na een reeks duistere gebeurtenissen in de criminele onderwereld raakt Han Solo bevriend met zijn co-piloot Chewbacca en ontmoet hij de beruchte gokker Lando Calrissian. Samen gaan ze op een reis die uiteindelijk bepalend zal zijn voor het leven van de meest iconische helden uit de Star Wars Saga. Het scenario is geschreven door Lawrence en Jon Kasdan en de film is geregisseerd door Ron Howard. De cast bestaat uit Alden Ehrenreich als Han Solo, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover als Lando Calrissian, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge en Joonas Suotamo als Chewbacca. Onder de crew bevinden zich enkele van Hollywood's grootste talenten, zoals de voor een Oscar genomineerde Bardford Young (Director of Photography), Chris Dickens (Editor), Dominic Tuohy (SFX Supervisor), Rob Bredow (VFX Supervisor) en Brad Allan (Action Designer).

LADIES NIGHT Woensdag 13 juni organiseert CineMagnus weer een Ladies Night. Ditmaal met de voorpremière van 'Ocean's 8'. In de bioscoop zijn stands met accessoires, fashion en beauty en er worden prijzen verloot. Daarna bekijk je de voorpremière van de film vol girlpower. Na afloop ontvang je ook nog een leuk geschek. Kaartjes kosten 14 euro.

Kijk voor meer komende films en leuke events op www.kinepolis.nl.