• Achter: Robert Kruijff, Klaas Schenk, Gerdie Glas en Edwin de Kruijf. Voor: Susan Hoogschagen, Lenny Groenveld, Meike Slim en Bianca van Zoolingen.

    Eigen foto

Pauwetoernooi goes tropical

WIERINGERWAARD Het Pauwetoernooi in Wieringerwaard trekt dit jaar alle registers open. Een nieuwe toernooicommissie (zie foto) geeft een nieuwe impuls aan het tennisfestijn in Wieringerwaard. Landgoed Hoenderdaell, in de persoon van Robert Kruijff, heeft er alle vertrouwen in en heeft zich als hoofdsponsor aangesloten. En dat maakt het voor de tennissers extra aantrekkelijk om mee te doen. Iedere deelnemer krijgt namelijk sowieso een toegangskaartje tot het prachtige landgoed in Anna Paulowna.

Tijdens het toernooi is het thema 'Tropical'. Het tennispark wordt in tropische sferen gebracht en er is een speciale prijs voor de meest origineel uitgedoste speler en speelster.

Van 7 tot en met 15 juli worden op de kunstgrasbanen de wedstrijden afgewerkt. Er wordt gespeeld in de speelsterktes 5, 6, 6 35+, 7, 7 35+ en 8. Inschrijven kan tot en met 24 juni via www.toernooi.nl.