• Thema Holland: de organisatie heeft er zin in!

    Walking Wieringen

Walking by Night over Wieringen

OOSTERLAND Na een stevige warming-up start zaterdag 7 september om 19.00 uur de derde editie van de wandeling 'Walking Wieringen by Night'. Start en finish zijn bij het scoutinggebouw in Oosterland.

"Nadat we het in maart moesten afblazen vanwege de barre weersomstandigheden, gaan we er opnieuw voor om een mooie wandeltocht neer te zetten voor de ruim 850 deelnemers," aldus Bianca Bakker van de organisatie Walking Wieringen. "We hopen dat de weergoden ons deze keer wél goed gezind zijn. Het is nu wel wat langer licht, maar ook dat heeft zijn charme. Wieringen is een mooi gebied om te lopen en iedereen kan genieten van al het moois onderweg."

Recentelijk hebben de bewoners langs de wandelroute een briefje in de bus gekregen van de organisatie. Bianca: "We hopen dat ze ons willen helpen om de wandeltocht net even een extra tintje te geven door de huizen en straten gezellig te maken of te versieren, alleen of samen met de buren." Thema dit jaar is 'Holland' en de aankleding langs de route staat in dat teken. De wandelaars worden vermaakt met leuke attributen, kunstwerken, acts en lichtjes en uiteraard is er voor iedereen een hapje en een drankje. Bianca: "We hopen dat de wandelaars weer leuk verkleed gaan in ons Holland-thema en met lichtjes versierd, zodat het een nog mooier plaatje gaat worden."

U wilt meelopen, maar u heeft geen kaartje? De inschrijving is vol, maar op Facebook zijn waarschijnlijk nog wel kaartjes te koop.

FOTO Op de foto de organisatie, achter vanaf links: Cobi Reitsma, Mona Koning, Hillie Woudstra en Bianca Bakker. Voor: Patricia Smits-Schouten, Nelly Kleimeer. Niet op de foto: Lisa Holkema.