• Alle bekende acteurs doen weer mee.

    Pr-foto

Genieten van Downton Abbey met High Tea in de bioscoop

SCHAGEN De bekende acteurs uit de populaire en meermaals bekroonde televisieserie Downton Abbey, schitteren binnenkort op het witte doek. Kinepolis viert op 15 september de release van deze sprankelende speelfilm met een High Tea in vier vestigingen, onder andere in Schagen. Zo wanen liefhebbers van de serie zich deze middag extra lang in de wereld van de Britse royals. Voorafgaand aan de film geniet je van verschillende soorten thee en kleine zoete en hartige hapjes. In Schagen smul je zelfs in de pauze en na de film ook nog van diverse lekkernijen.

Fans van de immens populaire televisieserie over de Britse familie Crawley en hun bedienden kijken reikhalzend uit naar de eerste speelfilm over Downton Abbey. Ze zijn er getuigen van dat het huishouden van de Crawley's op de proef wordt gesteld wanneer King George en Queen Mary Downton Abbey in 1927 bezoeken.

De serie werd bekroond met drie Golden Globe Awards en vijftien Emmy Awards. De bioscoopfilm is geschreven door de bedenker van Downton Abbey: Oscarwinnaar Julian Fellowes (Gosford Park, The Young Victoria) en werd geregisseerd door vaste regisseur Michael Engler.

De middag begint om 13.30 uur, entree 19,50 euro, inclusief thee en hapjes.