• De drie genomineerden van 2016, van links af: Peter Zijlstra van Trabiss International, Marga Hendriks van Kappio (winnaar Publieksprijs) en rechts winnaar Henk Kuijper van het gelijknamige sloopbedrijf. 

    Marc Moussault

Ondernemer van het jaar

ANNA PAULOWNA De Ondernemersvereniging Anna Paulowna (OVAP) organiseert traditiegetrouw de verkiezing Ondernemer van het Jaar. Donderdag 11 januari is de nieuwjaarsreceptie van de OVAP in Bloemenlust Breezand en wordt bekendgemaakt wie van de drie genomineerde ondernemers de eervolle titel mag dragen: restaurant La Première uit Anna Paulowna, Tweewielercentrum Theo Schra uit Breezand of ZINNIGS Tekst & Communicatie uit Anna Paulowna. Vorig jaar ging de hoofdprijs naar H. Kuijper Sloopwerken uit Wieringerwaard.

Er is ook een Publieksprijs te verdienen, beschikbaar gesteld door de CTR Hollands Kroon. Inwoners van de polder konden via internet stemmen op hun favoriet. Wie van de drie wordt de publiekslieveling en de opvolger van Kappio Kinderopvang? Ook dat wordt donderdagavond duidelijk.

Beide uitslagen worden vrijdag bekendgemaakt op deze website.