• Aladdin is het spannende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de moedige prinses Jasmine én de geest.

    Daniel Smith

Nieuws van Kinepolis

SCHAGEN Kinepolis presenteert donderdag 23 mei een eenmalige vertoning van Stan & Ollie. De film vertelt het waargebeurde verhaal van 's werelds en Hollywoods bekendste duo: Stan Laurel & Oliver Hardy. Steve Coogan en John C. Reilly hebben de eer de rollen van deze legendarische iconen te mogen vertolken. Met hun hoogtijdagen ver achter zich, plannen Stan & Ollie een laatste theatertour door het naoorlogse Engeland en Ierland.

ALADDIN Aladdin is het spannende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst. Het verhaal speelt in de fictieve havenstad Agrabah. Guy Ritchie regisseerde de film, die is gebaseerd op Disney's Aladdin.

ROCKETMAN Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service, Sing) is Elton John in de nieuwe bioscoopfilm Rocketman, gebaseerd op het bijzondere levensverhaal van de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij, allemaal gezongen door hoofdrolspeler Taron Egertonz zelf.

KLASSIEKERS Kinepolis presenteert de komende tijd ook een aantal klassiekers. About time: woensdag 5 juni 20.00 uur; Nothing Hill: woensdag 12 juni 20.00 uur en Love Actually: woensdag 19 juni 20.00 uur.

LADIES NIGHT Woensdag 26 juni, met de film Yesterday. Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent? Dit overkomt Jack (Himesh Patel) in de nieuwe film van regisseur Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, Steve Jobs) en scenarioschrijver Richard Curtis (Love Actually, Notting Hill).

CASPER EN EMMA Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen. En natuurlijk gaan Mevrouw Konijn en Welpje gezellig mee tijdens de zoektocht.

BALLET Met twee recente werken en één wereldpremière laat The Royal Ballet zich dinsdag 28 mei van zijn hedendaagse kant zien.

Kijk voor meer informatie over films en events op de website: www.kinepolis.nl