• Sylvester Stallone als Rocky Balboa en Michael B. Jordan als Adonis Creed.

    Barry Wetcher

Nieuws van Kinepolis

SCHAGEN Creed II draait vanaf deze week in Kinepolis. En senioren kunnen genieten van een bijzondere film over Stan Laurel & Oliver Hardy.

CREED II Het leven is voor Adonis Creed (Michael B. Jordan) een evenwichtsoefening geworden. Balancerend tussen persoonlijke verplichtingen en zijn volgende gevecht, maakt hij zich klaar voor de grootste uitdaging van zijn leven. Zijn volgende tegenstander heeft vanuit het verleden nog banden met zijn familie, wat zijn drang naar het winnen van deze strijd in de ring alleen maar intensiveert. Rocky Balboa (Sylvester Stallone) bevindt zich continu aan zijn zijde.

KIDSWEEKEND De Lego Film 2. Ga naar het Kids Weekend op 9 en 10 februari om het nieuwe avontuur van de helden van Steenstad te bekijken. Niet alleen zie je De Lego Film 2, maar er is in de bioscoop ook van alles te doen. Bij binnenkomst krijg je een glas limonade. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten, zoals kleuren en knutselen. Ook krijg je een kleine verrassing. De helden van Steenstad beleven een gloednieuw actie-avontuur, terwijl ze hun geliefde stad proberen te redden. Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. Maar de inwoners worden nu geconfronteerd met een grote dreiging: Lego Duplo-indringers uit de ruimte, die alles kapotmaken. De strijd om de indringers te verslaan en zo de harmonie in het Lego-universum te herstellen, brengt Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden naar verre, onbekende werelden. Dit stelt hun moed, creativiteit en Meester Bouwer-vaardigheden op de proef en onthult hoe bijzonder ze echt zijn.

STAN& OLLIE Alleen op seniorenmiddag. Stan & Ollie vertelt het waargebeurde verhaal van 's werelds en Hollywoods bekendste duo: Stan Laurel & Oliver Hardy. Steve Coogan en John C. Reilly hebben de eer de rollen van deze legendarische iconen te mogen vertolken. Met hun hoogtijdagen ver achter zich, plannen Stan & Ollie een laatste theatertour door het naoorlogse Engeland en Ierland. Ondanks de hoge druk en de hectische planning, maar met de steun van hun lieftallige vrouwen Lucille (Shirley Henderson) en Ida (Nina Arianda) – een duo-act op zich – herontdekken ze de liefde voor het optreden en voor elkaar.

Zie voor meer informatie over film en events www.kinepolis.com.