• Emily Blunt en Millicent Simmonds in A Quiet Place.

    Pressphoto by Jonny Cournoyer

Nieuws van CineMagnus

SCHAGEN Bios CineMagnus in Schagen presenteert verschillende premières deze week. En er komt weer een Ladies Night aan!

A QUIET PLACE In de nieuwe thriller A Quiet Place probeert een familie in stilte te overleven terwijl ze bedreigd worden door mysterieuze wezens die afkomen op geluid. Als ze je horen, gaan ze op je jagen...

FINDING YOUR FEET Wanneer 'Lady' Sandra Abbott erachter komt dat haar echtgenoot na een huwelijk van veertig jaar een verhouding heeft met haar beste vriendin, besluit ze bij haar oudere zus in te trekken. Een totaal andere vrouw dan zij: openhartig, volop datend en vrijgevochten. Dat is natuurlijk vragen om moeilijkheden.

VOORPREMIÈRE: BLOCKERS Als drie ouders erachter komen dat hun dochters alle drie van plan zijn om tijdens het grote Prom Night Eindexamenbal hun maagdelijkheid te verliezen, zetten ze alles op alles om dit te voorkomen.

Leslie Mann (The Other Woman, This Is 40), Ike Barinholtz (Bad Neighbours, Suicide Squad) and John Cena (Trainwreck, Sisters) zijn te zien in de nieuwe komedie Blockers, het regiedebuut van Kay Cannon (scenarioschrijver van de Pitch Perfect films). Releasedatum: donderdag 19 april.

VERWACHT: RAMPAGE De afstandelijke primatoloog Davis Okoye (Dwayne Johnson) heeft een hechte band met George, de buitengewoon intelligente zilverrug gorilla die hij al vanaf diens geboorte verzorgt. Maar een genetisch experiment maakt van deze vriendelijke aap een woedend wezen van enorme afmetingen. Om het allemaal nog erger te maken, blijkt al snel dat er nog meer dieren een genetische verandering hebben ondergaan. Releasedatum: donderdag 19 april.

EVENT Woensdag 18 april organiseert CineMagnus weer een Ladies Night. Ditmaal met de voorpremière van De Matchmaker, dé feelgoodfilm van dit voorjaar. Met in de hoofdrollen Benja Bruijning en Ariane Schluter en verder onder anderen Eva van de Wijdeven, Loes Luca en Georgina Verbaan. Ladies zijn welkom vanaf 19.00 uur en de film start om 19.30 uur. Kaarten kosten 13,50. Eventuele toeslagen worden apart verrekend.

Kijk voor meer informatie over films en events op www.kinepolis.nl.