• Clint Eastwood in de rol van Leo Sharp.

    Claire Folger

Nieuws van bios Kinepolis

SCHAGEN 'Cowboy' Clint Eastwood (31 mei wordt hij 90 jaar!) is schier onverslijtbaar. In 'The Mule' spat hij weer van het scherm af.

THE MULE Oscarwinnaar Clint Eastwood staat voor het eerst weer aan beide kanten van de camera, sinds de veel geprezen film Gran Torino uit 2009. The Mule is een Amerikaans misdaaddrama uit 2018 onder regie van Clint Eastwood, die eveneens de hoofdrol vertolkt. De film is gebaseerd op het leven van Leo Sharp, een Tweede Wereldoorlog-veteraan die als tachtiger drugsdealer werd voor het Sinaloakartel. De overige hoofdrollen worden vertolkt door Bradley Cooper, Dianne Wiest, Michael Peña en Laurence Fishburne.

DIANA ROSS CONCERT Dinsdag 26 maart 20.00 uur. Wie kent de legendarische hits van Diana 'The Queen of Motown' Ross niet? Vanaf de jaren '60 scoorde zij hits als 'Aint No Mountain High Enough', 'Endless Love' en 'Reach Out and Touch' (Somebody's Hand). In Kinepolis kunnen Diana Ross-fans genieten van haar legendarische concert in Central Park New York in 1983. Haar onvergetelijke show wordt nu speciaal ter ere van haar 75e verjaardag op het witte doek vertoond.

HERO NIGHT Shazam: maandag 25 maart 20.15 uur. We hebben allemaal een superheld in ons. Het vereist alleen enige magie om het eruit te halen. In het geval van Billy Batson (Asher Angel) kan dat door één woord te roepen: Shazam! Het 14-jarige pleegkind verandert daardoor met de hulp van een oude tovenaar in de volwassen Superheld Shazam (Zachary Levi). Van binnen is hij nog een kind, maar van buiten heeft Shazam een gespierd, goddelijk lichaam. Shazam komt tot leven in deze volwassen versie van zichzelf door te doen wat elke tiener zou doen met superkrachten: er veel plezier mee maken!

KLEUTERBIOS Mascha en de beer: zondag 31 maart 10.30 uur. Bij binnenkomst krijgen alle kinderen een bekertje limonade en een klein snackje. Ook is er een kleur- en knutselhoek met kleurplaten van de film. Na afloop van de voorstelling ontvangen alle kinderen een echt Filmdiploma.

INFO Kijk voor meer informatie over films en events op de website www.kinepolis.nl.