• Ocean's 8: film met sterrencast.

    Barry Wetcher

Nieuw in CineMagnus

Vrouwen op jacht

SCHAGEN Sandra Bullock is een van de hoofdrolspeelsters in Ocean's 8. De actrice, die in 1994 haar grote doorbraak beleefde in 'Speed', wordt omringd door een sterrencast.

OCEAN'S 8 Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna en Helena Bonham Carter vormen een team in de actiekomedie Ocean's 8. Vijf jaar, acht maanden, twaalf dagen en een beetje heeft Debbie Ocean (Sandra Bullock) moeten wachten op wat de grootste roof van haar leven moet worden. Als geen ander weet ze wat je daarvoor nodig hebt: experts. Samen met haar partner in crime Lou Miller (Cate Blanchett) stelt ze een team van specialisten samen, bestaande uit juwelenmaakster Amita (Kaling), straatoplichtster Constance (Awkwafina), hekwerkexpert Tammy (Paulson), hacker Nine Ball (Rihanna) en modeontwerpster Rose (Bonham Carter). Het doel van deze roof is diamanten ter waarde van 150 miljoen dollar te stelen tijdens hét evenement van het jaar: het Met Gala.

THE INCREDIBLES 2 Op 23 en 24 juni is er Kidsweekeinde met The Incredibles 2. De superhelden zijn terug en stelen opnieuw de show. In dit nieuwe avontuur staat Helen in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden, met Violet, Dash en baby Jack-Jack – wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden. De familie staat al snel op zijn kop wanneer een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar zal brengen.

BBB Op 11 juli is er een Bier, Burger & Blockbusteravond met de voorpremière van de nieuwe actiethriller Legendary's Skyscraper, met Dwayne 'The Rock' Johnson in de hoofdrol. Will Ford is een voormalige leider van een FBI gijzelaarsreddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers. Wanneer hij voor een opdracht in China is, breekt daar ineens brand uit in de hoogste en veiligste wolkenkrabber ter wereld. Will wordt beschuldigd van brandstichting. Hij moet zijn naam zien te zuiveren én zijn familie redden die zich in de brandende wolkenkrabber bevindt.

LADIES NIGHT Woensdag 18 juli presenteert CineMagnus een Ladies Night, deze keer met Mama Mia 2: here we go again. Zie voor meer informatie www.kinepolis.nl.