• Eigen foto

Motoren Museum geopend

NIEUWE NIEDORP Het Grootmoeders Tijd en Motoren Museum aan de Schulpweg 47 in Nieuwe Niedorp is het seizoen begonnen. Een flink aantal bezoekers is al een kijkje komen nemen.

Door het enthousiasme en kennis over de tentoongestelde zaken konden de vrijwilligers het bezoek vaak tot een gezellig uitje maken en de bezoekers veel informatie vertellen. "Ook blijkt dat onze twee collecties telkens weer een combinatie zijn die ervoor zorgt dat er voor iedere bezoeker wel objecten te zien zijn die hen boeien. Of dat nou in onze uitgebreide collectie van historische scheeps- en industriemotoren is of in onze grote collectie van voorwerpen uit het dagelijks leven van grootmoeders tijd. 'Voor elk wat wils' zou je kunnen zeggen", aldus een medewerker. Als uitje tijdens uw familie- of club dag of als individuele bezoeker, de vrijwilligers ontvangen bezoekers graag en vertellen van alles over het museum. "Ons museum is rolstoelvriendelijk, er is een traplift en een lift voor rolstoelen."

Het museum is geopend van 1 april tot 1 oktober op: dinsdag, zaterdag 13.00 – 17.00 en zondag van 11.00 - 16.00 uur. Groepen graag op afspraak. Eerste pinksterdag is het museum gesloten. Tweede pinksterdag open.

Iedere eerste zondag van de maand Bolnes draaidag. De vrijwilligers laten dan regelmatig de reusachtige 1 cylinder Bolnes-motor draaien. Het museum is telefonisch bereikbaar via 0226-413571.

Zie voor meer informatie de website www.Motoren-museum.nl Entree: volwassenen € 5; kinderen vanaf 4 t/m 12 jaar betalen 2 euro.