• Zangeres Klaartje van Veldhoven.

Kroonconcert bij kaarslicht

[HIPPOLYTUSHOEF] Stichting Kulturele Aktiviteiten Hippolytuskerk presenteert zondag 22 oktober een kroonconcert bij kaarslicht in de sfeervolle Hippolytuskerk aan het Kerkplein in Hippolytushoef. Zangeres Klaartje van Veldhoven en Bert van de Brink (accordeon) treden op. Aanvang 15.30 uur.

Klaartje wordt geprezen om haar heldere stem, haar liefde voor avontuur en haar eerlijke interpretaties. Zij studeerde in Zwitserland en aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij is regelmatig panellid in het programma Discotabel op zondagmiddag. Bert studeerde piano aan het Utrechts Conservatorium en studeerde cum laude af. Hij maakte de switch van klassieke naar geïmproviseerde muziek en won daarmee de VPRO/Boy Edgar Prijs. Tijdens dit concert speelt Bert niet op de piano maar op de accordeon.

Samen brengen zij een programma met barokmuziek en Europese volksliederen. Een avontuurlijke samenwerking waarbij ze beiden improviseren. Kaarten à 14 euro zijn verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren kan via de mail: info@dekroonconcerten.nl. Of bel Gideon van Beek: 0227-720204 of Gerda Visser: 0227-592509.