• Eigen foto

Kringloopwinkel Twice nieuw op het Molenveld

HIPPOLYTUSHOEF Ondernemer Bart Visser (foto) heeft de deuren geopend van de nieuwe kringloopwinkel 'Twice' op het bedrijventerrein van Hippolytushoef, Molenveld 41. Bart Visser wil met Twice een bijdrage leveren aan consuminderen: "Heb je iets nodig? Kom dan eerst eens bij Twice kijken of je dat tweedehands kunt vinden. De producten zijn goedkoop en ze hoeven niet speciaal voor jou geproduceerd te worden."

Bart Visser deed ervaring op als bedrijfsleider op verschillende locaties in Noord-Holland bij Rataplan, een grote kringloopwinkelketen. Hij heeft daar veel opgestoken: "Ik heb vooral veel geleerd van mijn collega's, zoveel verschillende levensverhalen waar ik veel respect voor heb. Een klein verschil kan namelijk het leven een stuk lastiger maken voor iemand. Met Twice wil ik een werkplek neerzetten waar een ieder kan doorgroeien, steviger en gelukkiger kan worden."

Wie nog bruikbare spullen kwijt wil, kan terecht op Molenveld 41 in Hippolytushoef, tel. 06-25476676. Het bedrijf heeft (nog) niet de capaciteit om de spullen op te halen. Naast de ingebrachte goederen, is er een grote afdeling tweedehands kleding en verkoopt Twice ingekochte restpartijen.

De openingstijden zijn van woensdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en zaterdag tot 17.00 uur. Bart Visser start met twee vaste medewerkers: Jacqueline en Robert Muije, beiden zeer ervaren kringloopmedewerkers. Daarnaast hoopt hij op vrijwilligers die hun talenten willen inzetten. In de nabije toekomst gaat Twice ook stage- en werkervaringsplekken bieden.