• Eigen foto

Jaarmarkt in Nieuwe Niedorp

NIEUWE NIEDORP Wie graag een gezellige markt afstruint op zoek naar verrassende vondsten, komt zaterdag 2 juni aan zijn trekken. Voor de 38ste keer wordt de jaarmarkt georganiseerd in Nieuwe Niedorp onder de naam Kieledag. Vroeger droegen de kooplui allemaal een blauwe kiel en nu kunt u de de marktmeesters daaraan herkennen.

Nieuwe Niedorp op zijn mooist! Grote bomen met lommerrijke kronen, waterlelies in de sloot en natuurlijk veel kramen met voor ieder wat wils. Het Kieledagteam verwacht ook dit jaar weer veel bezoekers die rustig over de markt slenteren, want auto's zie je deze dag niet. Voor de kinderen is er weer het voetbalgaten schieten en natuurlijk zorgt de accordeonist weer voor vrolijke klanken. Het belooft dus weer een gezellige dag te worden.

Op de jaarmarkt staan overwegend particulieren die hun waren verkopen, aangevuld met beroeps kraamhouders. Veel ruimte is er ook voor diverse verenigingen en stichtingen om hun activiteiten te promoten. 

De jaarmarkt duurt zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur en de entree is gratis. Zoek de gezelligheid op en struin de markt af naar koopjes, curiosa en lekkers. Wij hopen er samen met u dit jaar weer een gezellige dag van te maken! Zie voor meer informatie www.jaarmarktniedorp.nl.