• Gemeente Hollands Kroon

Installatie en beëdiging nieuwe burgemeester Hollands Kroon

HOLLANDS KROON De gemeente Hollands Kroon heeft vanaf 12 februari een nieuwe burgemeester, mevrouw Rian van Dam. Op deze dinsdagavond wordt zij in de NH Kerk aan de Molenvaart 21 in Anna Paulowna geïnstalleerd en beëdigd door de commissaris van de Koning, Arthur van Dijk.

In verband met de beperkte ruimte, is de installatie en beëdiging alleen bij te wonen voor genodigden. De bijzondere raadsvergadering is wel vanaf 19.30 uur live te volgen via www.hollandskroon.nl (klik op nieuws). Wilt u de nieuwe burgemeester feliciteren, dan bent u aansluitend vanaf 21.00 uur welkom aan de Molenvaart 21.

De komende tijd gaat Rian van Dam via een inwerkprogramma kennismaken met inwoners, gemeenteraad, gemeentelijke organisatie, externe partijen en andere belanghebbenden. Rian van Dam: “Ik kijk ernaar uit om burgemeester te zijn van de prachtige en veelzijdige gemeente Hollands Kroon. Als uw burgemeester verheug ik mij erop u te ontmoeten en te spreken over alles wat u bezighoudt en waar u trots op bent”.