• Team Touw Reloaded bestaat uit gedreven sportieve vrouwen en mannen.

    Eigen foto

High tea voor goed doel

MIDDENMEER Team Touw Reloaded organiseert zondag 3 maart een high tea in De Meerbaak in Middenmeer. Daarmee wil deze fietsploeg geld inzamelen om later in het jaar mee te doen aan de beklimming van Alpe d'Huez. Al dat ingezamelde geld is nodig voor meer onderzoek naar kanker en voor meer en betere behandelmethodes.

Laurens van der Vaart

INSPIRATIE Begin oktober overleed een goede vriendin van initiatiefneemster Petra de Haan uit Middenmeer aan kanker. Die droevige gebeurtenis inspireerde haar om mee te doen aan de actie 'Opgeven is geen optie'. Samen met de overige tien leden van Team Touw Reloaded wordt actief sponsorgeld ingezameld.

HIGH TEA Zo ook bij de High Tea. Deelnemers worden ontvangen met een glas prosecco en krijgen naast thee allerlei heerlijke hapjes in de smaken zoet, hartig en zuur. Het belooft een gezellige middag te worden waar in een ongedwongen sfeer gegeten, gedronken en gekletst kan worden. En de opbrengst gaat volledig naar het goede doel van Petra en haar team. De aanvang is 14.30 uur, de kosten zijn 25 euro. Aanmelden kan via ptdehaan@gmail.com of 06-51423033.

SPINNING Afgelopen maand werd met een eerdere actie in de sportschool Fysio en Fitness in Middenmeer 3.300 euro ingezameld. Daar spinden allerlei deelnemers van 's morgens 10.00 tot 's middags 16.00 uur.

SNERTVERKOOP Op 16 maart volgt de tweede snertverkoop. Een liter heerlijke ambachtelijke snert voor 5 euro kan bij een van de teamleden besteld worden.

ZES KEER DE BERG OP Het doel van de elf leden van Team Touw Reloaded is op 6 juni in Frankrijk de gigantische berg Alpe d'Huez op te fietsen. De ploeg hoopt dan 11 maal 2500 euro mee te nemen voor de kankerbestrijding en de berg van 14 kilometer zes maal te beklimmen.

FOTO Het team bestaat uit gedreven sportieve vrouwen en mannen. Op de foto, achter van links af: Brenda Veldhuis, Jacolien Veldhuis, Eline Flokstra, Kirsten Jenema, Karline Laan en Petra de Haan. Voor: Cees Laan, Ben Veldhuis, Peter Boutkan, Ab Jenema en Eduard de Boer

Touw Reloaded komt uit Middenmeer, Wieringerwerf, Slootdorp en Anna Paulowna. Petra de Haan is de grote animator.