• Sponsors en bestuur van Zwemvereniging Oude Veer, een vertegenwoordiging van het inloophuis en wethouder Mary van Gent gezellig bijeen.

Gulle cheque voor Inloophuis

Topscore in Grote Club Actie

BREEZAND De verkoop van superloten tijdens de Grote Club Actie was voor Triathlon- en Zwemvereniging Oude Veer een daverend succes. De sponsors zorgden voor een royaal bedrag op de spaarrekening van Oude Veer, maar ook Inloophuis De Sluis in Anna Paulowna kreeg een gedeelte van de opbrengst. Afgelopen zaterdag was de feestelijke uitreiking.

Oude Veer deed dit jaar voor het eerst mee met de superlotenverkoop van de Grote Club Actie en eindigde meteen als 'beste nieuw komende vereniging'. Dit leverde de 'Masita teamprijs' op: het hele team in de kleren, ter waarde van 2.000 euro.

De lotenverkoop leverde 13.440 euro op. De sponsors maakten kans op een prijs en kregen gratis publiciteit voor hun bedrijf op de website van de vereniging. Een fors bedrag van 750 euro ging naar het inloophuis, de gezellige 'huiskamer' voor mensen die behoefte hebben aan een praatje.