• Jim Bakkum in 'Zwaar Verliefd'.

    Pief Weyman

Filmnieuws van CineMagnus

SCHAGEN Een nieuw avontuur van Johnny English gaat deze week in première. En er zit een hele reeks events aan de te komen in CineMagnus.

JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN Dit is het derde deel van de komische Johnny English-filmreeks, met Rowan Atkinson als de populaire geheim agent. Het avontuur begint wanneer na een cyber-aanval de identiteitsgegevens van alle geheim agenten in Groot Brittannië op straat komen te liggen. Voormalig spion Johnny English is de laatste hoop van de Britse geheime dienst.

EVENTS Woensdag 10 oktober is er weer een Ladies Night. Bij binnenkomst ontvang je een welkomstdrankje. In de bioscoop zijn stands met accessoires, fashion en beauty en worden prijzen verloot. Daarna bekijk je de voorpremière van dé romantische komedie van het najaar: Zwaar Verliefd. Na afloop krijg je ook nog een goodiebag. De film gaat over de jonge dierenarts Isa, die een tikkeltje onzeker is over haar lijf en de liefde. Ruben is de perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Bo redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje.

HALLOWEEN HORROR SHOW Fan van horror? Zin in een gruwelijk potje griezelen? Dan moet je beslist naar de meest huiveringwekkende avond van het jaar komen: de Kinepolis Halloween Night op zaterdag 27 oktober. De hele nacht horror kijken in een spooky bioscoop. De show is samengesteld door Mr. Horror Jan Doense en dan weet je dat je als horrorfan goed zit. Kijk voor de films op www.kinepolis.nl.

KIDS WEEKEND zaterdag 6 en zondag 7 oktober is het Kids Weekend in CineMagnus met de film 'Superjuffie'. Een gedeelte van de bioscoop is speciaal ingericht voor de jonge bezoekers; hier kunnen ze volop spelen, knutselen en kleuren. Daarnaast krijgt ieder kind een bekertje limonade en een kleine verrassing (op=op). Een leuk uitje voor het hele gezin! 'Superjuffie' is een avontuurlijke familiefilm. Juf Josje is een heel gewone juf, maar als ze een mysterieus beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in Superjuffie. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, kan met dieren praten en komt in actie als die in gevaar zijn. Dit is nogal onhandig als je als nieuwe juf les moet geven aan groep 6.

SENIORENMIDDAG Donderdag en dinsdag is er seniorenmiddag in CineMagnus. Koffie/thee, koek en film voor 7,50 euro. Programma: 13.40 uur: Crazy Rich Asians; 13.50 uur: Mamma Mia; 14.00 uur: Catacombe; 14.10 uur: Book Club; 14.20 uur: Papillon.

Kijk voor meer films en events op www.kinepolis.nl.