• Keith L. Williams, Jacob Tremblay en Sam Richardson in Good Boys.

    Ed Araquel

Nieuwtjes van bios Kinepolis

SCHAGEN Wat kan er allemaal niet fout gaan op één dag? De makers van Superbad, Bad Neighbours en Sausage Party komen met de originele nieuwe komedie Good Boys. Als hij wordt uitgenodigd voor zijn eerste feestje, raakt de 12-jarige Max (Jacob Tremblay, Room, Wonder) in paniek omdat hij niet weet hoe je moet zoenen. In de hoop een spoedcursus te krijgen, besluiten Max en zijn beste vrienden Thor (Brady Noon, Boardwalk Empire) en Lucas (Keith L. Williams, The Last Man On Earth) om de drone van Max zijn vader (Will Forte, The Last Man on Earth) te gebruiken om hiermee een zoenend stelletje te bespioneren.

ANDRÉ RIEU Kinepolis presenteert een extra voorstelling van het Maastricht-concert van André Rieu, dinsdag 27 augustus om 13.30 uur. Koffie en thee bij de prijs inbegrepen.

ANGRY BIRDS 2 De vete tussen de humeurige vogels en de gemene groene biggen krijgt in Angry Birds 2 een nieuwe wending. Als een nieuw gevaar, afkomstig van het ijskoude Adelaarseiland, zowel het Vogeleiland als het Biggeneiland bedreigt, besluiten Red (Eddy Zoëy), Chuck (Enzo Knol), Bomb (Murth Mossel) en Mighty Eagle (Frank Lammers) om Chucks zus Silver (Do) in te lijven en om samen te werken met biggen Leonard (Ruben Nicolai), zijn assistente Courtney (Pip Pellens), en zijn techneut Garry (André Dongelmans). De vogels en biggen sluiten een wapenstilstand en vormen samen een superteam om allebei hun eilanden te redden.

ANGEL HAS FALLEN Na Olympus Has Fallen en London Has Fallen is Gerard Butler terug in de keiharde actiefilm Angel Has Fallen. Mike Banning (Butler) is benoemd tot hoofd van de Secret Service. Maar wanneer een aanslag wordt gepleegd op de Amerikaanse president (wederom vertolkt door Morgan Freeman), is Banning de hoofdverdachte. Hij weet te ontsnappen en zal niet rusten tot hij zijn onschuld in dit complot heeft bewezen.

KLEUTERBIOS Zondagochtend 1 september is er kleuterbios, met Thomas de stoomlocomotief. Thomas heeft al veel gereisd, maar gaat nu voor het eerst naar Italië. Daar ontmoet hij de aardige en slimme Gina, een expert op het gebied van alles wat Italiaans is. Thomas vindt zichzelf enorm wereldwijs en wil aan Gina bewijzen dat hij haar hulp niet nodig heeft, maar in werkelijkheid valt hij van de ene verbazing in de andere…

GANZ; HOW I LOST MY BEETLE Dinsdagavond 3 september. Josef Ganz, auto-ingenieur en redacteur van het vaktijdschrift Motor-Kritik, verraste Duitsland toen hij in 1932 in een revolutionaire kleine auto verscheen. Het was zijn droom: een lichte en wendbare auto die iedereen zich kan permitteren. Adolf Hitler, eenmaal aan de macht, deelde zijn droom. Alleen was er in Hitlers Duitsland geen plek voor de Joodse uitvinder Ganz.

LADIESNIGHT Om alvast te noteren: Ladiesnight op woensdag 16 oktober, met de film 'Wat is dan Liefde'. Echtscheidingsadvocaat Cato (Elise Schaap) krijgt de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering.

Zie voor meer info www.kinepolis.nl.