• Entertainment One

FC Kip-avond bij Kinepolis

SCHAGEN/DEN HELDER Bon Bini Holland 2 komt er bijna aan en dat verdient een feestje. Kinepolis doet dat in stijl met de enige echte FC Kip-avond op 12 december. Check deze speciale voorpremière en geniet tegelijk van voordelige biertjes en natuurlijk heerlijke kip.

Jandino Asporaat boekte in 2015 met Bon Bini Holland groot succes: het was één van de grootste bioscoophits van het jaar. Goed nieuws dus dat Judeska, Gerrie, Sydney en alle andere typetjes van Jandino binnenkort terugkeren in Bon Bini Holland 2.

ONBESKOFTE TOPAVOND Speciaal voor deze nieuwe film roept Kinepolis een heus FC Kip-event in het leven: een onbeskofte topavond met kip voor 1,50 euro, ijskoude biertjes voor 1 euro per stuk én de voorpremière van Bon Bini Holland 2. Net als Robertico (Jandino Asporaat) zijn vriendin Noella (Liliana de Vries) op Curaçao ten huwelijk wil vragen, besluit zij een time-out in te lassen. Robertico is vastberaden om haar terug te winnen en vliegt haar achterna terug naar Nederland. Bij aankomst blijkt er concurrentie op de loer te liggen: de aantrekkelijke ideale schoonzoon Christiaan. Robertico besluit zijn oude FC Kip-vrienden om hulp te vragen. Samen met Sydney, Rajesh, Gerrie en tante Judeska zet Robertico alles op alles om Noella's hart weer te veroveren om zo alsnog een ring om haar vinger te kunnen schuiven. Maar hoe laat je zien dat je het beste huwelijksmateriaal bent, als alles wat je aanraakt verandert in een fiasco? De inloop start 12 december om 19.30 uur. De film begint om 20.00 uur. Tickets kosten 11 euro.