• De Film van Dylan Haegens in première in CineMagnus.

    Arjo Frank Kievits

Elvis herleeft in CineMagnus

SCHAGEN In Schagens bioscoop deze week onder meer de première van 'De film van Dylan Haegens' én de concertfim 'Elvis '68 Comeback Special. 

VERHEUGD CineMagnus is bijzonder verheugd om de 'Elvis '68 Comeback Special' op het grote scherm te kunnen vertonen naar aanleiding van de 50e verjaardag van de tv-uitzending. Dit exclusieve bioscoopevenement vindt plaats donderdag 16 augustus vanaf 20.00 uur. Bekijk de iconische tv-special die op 3 december 1968 uitgezonden werd, met zanger Elvis Presley in een glansrol. Het was meteen Presley's comeback als live-performer en zorgde voor een doorstart van zijn zangcarrière. Deze verjaardagseditie bevat niet alleen de legendarische tv-special, maar ook een exclusieve blik op de making-of, met deskundige uitleg over het geluid en commentaar van producer Steve Binder en Priscilla Presley.

DE FILM VAN DYLAN HAEGENS Vanaf donderdag 16 augustus. Dylan heeft zijn leven goed op orde; hij heeft een succesvol YouTube-kanaal, een eigen tosti-zaak en een leuk team: Rick, Teun en Marit. Er is alleen één stoorzender: IJsbrand. Hij is ook een YouTuber en maakt vrijwel iedere video van Dylan na, alleen dan stukken beter. De laatste tijd is IJsbrand wel erg snel met het uploaden van video's, zo snel dat het verdacht aan het worden is. Dylan gaat samen met Teun op onderzoek uit en ontdekt het geheim van IJsbrand. Ze besluiten om zijn geheim ook eens te proberen. Het lijkt een perfecte oplossing, maar dit loopt totaal anders dan gepland. Vriendschap en liefde worden op de proef gesteld en Dylan moet alles op alles zetten om zijn vrienden en het succes niet te verliezen.

LOUIS EN DE ALIENS Voorpremière woensdag 15 augustus. Louis is het twaalfjarige, ietwat eenzame zoontje van een geobsedeerde ufoloog. Zijn vader staart nachtenlang door zijn telescoop en is ervan overtuigd dat buitenaardse wezens bestaan. Wanneer het ruimteschip van de drie vreemde aliens Mog, Nag en Wabo niet ver van hun huis neerstort, is Louis dolblij dat blijkt dat zijn vader het al die jaren bij het rechte eind had. Samen met zijn nieuwe vrienden beleeft Louis een wild avontuur om uit handen van schoolhoofd Miss Diekendaker te blijven. Het viertal moet op tijd het ruimteschip bereiken om aan alle aardse gevaren en problemen te ontsnappen…

LADIES NIGHT Woensdag 18 september. Gun jezelf en je vriendinnen een geweldige avond en ga naar de Ladies Night. Bij binnenkomst ontvang je een welkomstdrankje. In de bioscoop zijn stands met accessoires, fashion, beauty en worden er prijzen verloot. Daarna bekijk je de voorpremière van 'De Nederlandse Bridget Jones': Doris.

Kijk voor meer info en films/events op www.kinepolis.nl