• Eigen foto

Diaan vertrekt bij Vomar

ANNA PAULOWNA De kogel is door de kerk, de beslissing is genomen: Diaan Kwinkelenberg (49) uit Anna Paulowna gaat de Vomar verlaten. Het is tijd voor iets anders na 25 jaar en twee maanden trouwe dienst.

Diaan startte een kwart eeuw geleden bij de Vezo in Anna Paulowna. Na een korte omzwerving langs Den Helder en Schagen, keerde ze na de geboorte van haar zoon terug naar Anna Paulowna. De gemoedelijke sfeer daar beviel haar goed. Vezo werd Super Supermarkt en weer later Super de Boer. Diaan bleef trouw haar klanten helpen. Altijd bereid tot een stapje extra, altijd een luisterend oor en vooral: altijd die heldere lach, herkenbaar uit duizenden. Vandaar dat zij gevraagd werd het nieuwe postkantoor in Super de Boer te helpen runnen. Elf jaar lang was zij een van de gezichten op 'de Post' in de supermarkt, die ondertussen Vomar werd. Nu nog wordt dat kleine, gezellige en op service gerichte postkantoor van toen gemist door klanten én het personeel. Toen Postkantoren BV het kantoor sloot, kon Diaan gewoon weer aan het werk in de supermarkt. Want zo'n kracht laat je natuurlijk niet lopen.

Maar nu, na een jaar of zes achter de kassa, is het tijd om nóg meer voor mensen te gaan betekenen. Ze gaat werken en leren bij woonzorggroep Samen voor mmz-verzorgende ig. Deze week is haar laatste bij de Vomar. Diaan tot slot: "Ik wil graag mijn klanten heel hartelijk bedanken. Want die hebben altijd voor een hoop gezelligheid gezorgd!"