• Burgemeester Rian van Dam tijdens de open dag van de KNRM in Den Oever.

    Hollands Kroon

Burgemeester Rian van Dam trekt erop uit

HOLLANDS KROON Burgemeester Rian van Dam is op 23 mei precies honderd dagen burgemeester van Hollands Kroon. In die 100 dagen heeft ze al veel mensen gesproken en mooie plaatsen bezocht. De komende maanden trekt ze er verder op uit om nog meer mensen te spreken en plekken te bezoeken.

Zo helpt ze vandaag een ochtend bij dorpswinkel Superrr in 't Veld. En morgen bezoekt ze diverse stembureaus tijdens de verkiezingen voor het Europees Parlement. Dinsdag 11 juni gaat ze langs bij Doet en Ontmoet in het Dorpshuis in Slootdorp, om daar onder het genot van een kopje koffie van gedachten te wisselen met de bezoekers van deze inloop. En woensdagmiddag 13 juni bezoekt zij de Cultuurschuur en kinderboerderij Het Galjoen in Wieringerwerf.

Iedereen kan de burgemeester tegenkomen op straat, bijvoorbeeld wanneer zij een ochtend meeloopt met de wijkagenten of met het team Kernbeheer allerlei buurtprojecten bezoekt.

Voor scholieren van de basisscholen in Hollands Kroon geeft Rian van Dam woensdagochtend 13 juni in raadszaal De Verbinding een heuse 'scholieren-persconferentie'. Leerlingen kunnen daar al hun brandende vragen aan de burgemeester stellen.