Lokaal lezersnieuws

Weerbaarheidstraining Coach Maaike

Weerbaarheidstraining Coach Maaike

Binnenmuren worden opgemetseld in tweede Sporthal.

Metselaars van De Bruyne Bouw zijn druk bezig met het metselen van de binnenmuur in de in aanbouw zijnde tweede Sporthal op Sportpark De Kogge.                                          Net als

Schilderwerk Martinuskerk geklaard.

Wim Groen van schildersbedrijf Groen uit 't Veld kwam met het idee om met alle schilders bedrijven uit de gemeenschap zowel de kerk als de pastorie een grondige schildersbeurt te geven.

Winnaar Foto van de Maand

De Fotowerkgroep 't Perspectief heeft op 13 juni jl. haar programma van de 1e helft 2018 afgesloten.

Op fuikexcursie en robbentocht tijdens Dag van het Wad

Drie provincies vieren verjaardag Unesco Werelderfgoed met tal van activiteiten

Juf Ott met pensioen

Na ruim 40 jaar aan alle groepen van de basisschool te hebben lesgegeven gaat Greet Ott genieten van haar welverdiende pensioen.Op 10 juli a.s.

Margreet Roels helpt ZZP'ers om een ZZFP'er te worden

In Nederland starten veel mensen als ZZP'er; ze zijn goed in hun vak en gaan enthousiast van start.

Inmiddels is bekend dat veel van deze enthousiaste starters binnen 3 jaar uitgeblust zijn; ze redden het financieel niet met alle gevolgen van dien.

 LADA heeft geen vertrouwen in de vertrouwenscommissie benoeming burgemeester

Met het besluit om niet alle fractievoorzitters in de vertrouwenscommissie toe te laten is de instelling van deze commissie een schijnvertoning geworden.

VRagen LADA over onderhoud MFC De Doorbraak

Van gebruikers van de  MFC De Doorbraak in Kreileroord heeft de fractie van LADA diverse keren klachten ontvangen over achterstallig onderhoud dat niet opgepakt wordt. Aan het college zijn de volgende vragen gesteld:

Bent u op de hoogte van deze klachten?

De Wijkagent te gast bij Noordkop Nieuws

Het is inmiddels juni en dat betekent dat ook deze maand de wijkagent weer te gast is in de radio-editie van Noordkop Nieuws voor “Het praatje met….”. Op zaterdag 16 juni schuift wijkagent Bas Dirkmaat aan om vragen te beantwoorden die zijn ingestuurd door de luisteraars.

Pagina's