Lezersnieuws

Muzikale kerst Parochie Sint Jan Breezand

BREEZAND – In ‘the most wonderful time of the year’ zorgt Parochie Sint Jan in Breezand voor een muzikale omlijsting van de kerkdiensten.

Kerstsfeer in de Samenvaartkerk

Kerstsfeer in de Samenvaartkerk

 

 

Kringloopwinkel de Marske voorziening met groot maatschappelijk nut

Kringloopwinkel de Marske is inmiddels een begrip geworden op Wieringen. Het is een plek waar je niet alleen leuke dingen kunt kopen voor een zacht prijsje maar ook een plek waar je gastvrij wordt ontvangen.

Wmo-raad op de bres voor kwetsbare Hollands Kroners?

Een gloednieuw rapport van het SCP heeft als ondertitel 'Wisselend bewolkt' en geeft aan hoe het gesteld is met de kwaliteit van leven van mensen die van de Wmo en andere sociale voorzieningen gebruik maken.

Rob Kok Nederlands Kampioen libre klein overgangsklasse!

Afgelopen zondag 9 december heeft Rob Kok uit Breezand het Nederlands Kampioenschap libre klein overgangsklasse gewonnen. De 8 hoogst geplaatste spelers uit de voorronden mochten zaterdag in Aalten (vlakbij de Duitse grens) de strijd tegen elkaar aan gaan.

Sportieve Doedag op Vrijdag 28 December

Sportieve Doedag op Vrijdag 28 December 2018 Breezand - In zwembad Den Krieck en sporthal de Zwaluwvluchthal wordt op Vrijdag 28 December weer de jaarlijkse doedag georganiseerd.Er kunnen maximaal 168 kinderen aan meedoen, dus geef je snel op hiervoor.(vol is vol) De basisscholieren hoeven zich m

Klaverjasgroep Keijzershoff
Uitslag klaverjasgroep Keijzershoff 7 december.
 
1e met 5560 punten Puck de Vries
 
2e met 5483 punten Ria Keesom
 
3e met 5278 punten Ria Hammink
 
De poedel was voor Wim Moorman met 3537 punten.
 

Nawijn prikt proefballonnetje GroenLinks lek

Als tiener liet ik een met helium gevuld ballonnetje op met een kaartje eraan. Op het kaartje had ik geschreven dat ik graag met iemand wilde corresponderen. Enige weken later kreeg ik antwoord. Het ballonnetje bleek zo'n honderd kilometer verder terecht te zijn gekomen. 

Brandbaar

Pagina's