Lezersnieuws

Aanleg glasvezel gaat na de zomer van start!

Nog geen jaar geleden ging de gemeente Hollands Kroon akkoord met het project BreedbandHK .

Momenteel zijn ze al druk bezig met de voorbereidingen om dit plan te verwezenlijken.

Heel Hollands Kroon krijgt supersnel internet, dat is de wens van de gemeente Hollands Kroon

Hete zomer ideaal voor baggerspecie!

Door de hete droge zomer is de baggerspecie die via een persleiding naar de verspreidingslocatie op een perceel grasland aan het begin van Zijdewind naast de parallelweg naar De Weel getransporteerd werd om te ontwateren en in te drogen, kan nu al worden verwerkt.

AZ blijft opzoek naar jong Talent!

De 9 jarige Finn Tesselaar denkt dat hij de volgende Wout Weghorst bij AZ wordt. Hij was uitgenodigd door @mediatmg en @nhdagblad bij de wedstrijd AZ –NAC.

Het was werkelijk vanaf de ontvangst t/m de afloop van het hele gebeuren op en top tot in de puntjes verzorgt en geregeld.

Nieuwe zomerse nummer 1 in de zomerse 50

HOLLANDS KROON - Dura van Daddy Yankee is de zomerhit van dit jaar. Het Spaanstalige nummer komt op 1 binnen in de Zomerse 50 2018, die maandag bekend is gemaakt. Op nummer 2 staat Bryan Adams met Summer of ’69 en op 3 Kaoma met Lambada.

VZV: Programma Eredivisie zaalhandbal 2018-2019.

VZV begint en eindigt de zaalhandbalcompetitie 2018-2019 met een uitwedstrijd, vreemd is wel dat er van de eerst vijf competitiewedstrijden er vier uit zijn vastgesteld.

Klaverjasgroep Keijzershoff

 

Imago e-bikes hipper, ook onder studenten!

Dat de elektrische fiets, ofwel e-bike, populair is, is bij de meesten wel bekend. Ook onder de jongeren stijgt de interesse in de elektrische fiets.

 

Meer scholieren bezoeken e-bike testcenters van Stella Fietsen

Klaverjasgroep Keijzerashoff 

Uitslag klaverjasgroep Keijzershoff 3 augustus.   1e. Alie Wagemaker met 5683 punten.   2e. Rigtje Simons met 5578 punten.   3e. Ria Wijnker met 5402 punten.   De poedel was voor Henk Tuin met 3456 punten.   Agenda: 10, 17 en 31 augustus aanvang 13.30 uur.

Klaverjasgroep Keijzershoff

Uitslag klaverjasgroep Keijzershoff 27 juli.   1e Nico Wagemaker met 5794 punten.   2e Hielke van Drunen met 5633 punten.   3e Arie Rempt met 5601 punten.   De poedel was voor Jan van Luijn met 3382 punten.   Agenda: 3, 10, 17 en 31 augustus aanvang 13.30 uur.

Pagina's