Deel je nieuws

Match!

Match!

Wieringerwaard theater jubileumconcert waard

Afgelopen zaterdag 15 juni was het eindelijk zover. Na een jaar voorbereiding vond in theater Cool in Heerhugowaard het jubileumconcert ter ere van het 60-jarig bestaan van de muziekvereniging Wieringerwaard plaats.

Tennisclinics bij TVAP groot succes!

Op zaterdag 15 juni deden jeugd- en seniorleden van T.V. Anna Paulowna enthousiast mee aan tennisclinics van Ruud Baars en Jeroen Woutering. De clinics werden aan de leden aangeboden om eens op een andere en zeer intensieve manier met de sport bezig te zijn.

boek geschreven

Het boek "acht jaar en drie maanden" is uitgekomen.

De Kaunertall in recordtijd bedwongen

Wim Verheul uit Breezand heeft donderdag 13 juni jl.voor de derde keer deelgenomen aan de handbikebatlle in Oostenrijk en hier een geweldig nieuw record neergezet. in 3 uur én 41 minuten,gecoachd door zoon Idsheeft Wim de 21 kilométer vooral steile klim afgelegd.

Examenuitslagen 1e tijdvak 2019 Scholen aan Zee

Woensdag 12 juni was het dan zover. In de ochtend werden de normeringstermen van het eerste tijdvak bekend, waardoor later die dag alle examenleerlingen na een spannende periode de uitslag kregen: gezakt, geslaagd of een herkansing.

Kampioenen bij TC Middenmeer

 

Maar liefst twee dames teams van TC Middenmeer zijn kampioen geworden in de KNLTB voorjaarscompetitie. 

Woensdagochtend team (dames in oranje/zwart): Jocelyn Reijers, Astrid Hospers, Ilse Neuvel, Margriet Knook, Irene Vriend, Yvonne Popkema en Bernadet Beetsma. 

Mijlpaal voor Stella Fietsen: 50.000ste Livorno e-bike verkocht

Het is feest bij de Nunspeetse E-bike fabrikant. Stella heeft op maandag 10 juni 2019 de 50.000ste Livorno e-bike verkocht. Deze mijlpijl is bereikt nadat 3 jaar geleden de productie van de eerste Stella Livorno werd gestart.  

 

team mavo aan zee nederlands kampioen 3x3 basketball

Twee teams van Mavo aan Zee hebben geweldig gebasketbald op het Nederlands Scholenkampioenschap basketbal dat op vrijdag 7 juni werd gehouden in Papendal.

Studenten laten de Fanny Pack opnieuw stralen

Een Fanny Pack is een heuptasje dat vooral bekend is uit de jaren '80, tegenwoordig zijn ze weer helemaal hip! Onder de naam Jumping Joey kun je de Fanny Packs van Jules en Christel vinden.

Pagina's