Deel je nieuws

Sloeproeivereniging Kop van Noord-Holland maakt geweldige start

Tijdens de afgelopen 3 wedstrijden heeft de nieuwe sloeproeivereniging boven verwachting goed gepresteerd. Bij hun eerste wedstrijd Vechten op de Vecht in Weesp roeiden ze naar de 31e plek en eindigden daarmee meteen in de middenmoot.

Foto van de maand

Foto van de maand

Driedaagse cursus NLP in Hoorn.

Vind je ook dat je vaak op de automatische piloot leeft? Dat je gestuurd wordt door patronen en programmeringen? Zou je je leven niet wat meer in eigen hand willen nemen?

“Als je altijd doet wat altijd deed, zal je krijgen wat je altijd kreeg.”

Nigel brons in Stiens

Zaterdag 20 april was in Stiens het jaarlijks terugkerende judotoernooi de Friese Masters. Nigel van Bakkersports stond met 16 judoka’s in de poule -60 kg.

Polderse avond4daagse Anna Paulowna 3 tm 6 juni

Voor de 38ste keer wordt de avondvierdaagse in Anna Paulowna gelopen. Ook dit jaar is de organisatie van dit evenement in handen van de handbalvereniging Kleine Sluis. Het evenement wordt gelopen van maandag 3 juni t/m donderdag 6 juni

Klaverjasgroep Keijzershoff

Uitslag klaverjasgroep Keijzershoff 19 april.

1e Thea Koenis met 5861 punten.

2e Ria Hammink met 5614 punten.

3e Ria Keesom met 5294 punten.

De poedel was voor Oeds Helmhout met 3669 punten.

Agenda: 3 mei, 17, 24 en 31 mei aanvang 13.30 uur.

Meer toeristen met Pasen in Holland boven Amsterdam

Tijdens de paasdagen wordt een groot aantal toeristen verwacht in de regio. Afgelopen dagen steeg het aantal bezoekers op de website van Holland boven Amsterdam met pieken van drie maal het aantal bezoekers ten opzichte van vorig jaar.

Kabouterhandbal bij HV Kleine Sluis

Anna Paulowna: Woensdagmiddag 8 mei zijn alle kinderen van 4 tm 7 jaar weer welkom op de handbalvelden van KLeine Sluis. Er kan dan spelenderwijs kennis gemaakt worden met het handbalspelletje. Voor meer informatie of aanmelding: tel. nummer: 06 18318454

Open dag praktijk Monique van Pappelendam

Zaterdag 27 april, van 10 tot 12 uur, bent U van harte welkom aan de Molenvaart 254A in Breezand, om gratis kennis te maken met Monique en haar werk in de praktijk. U kunt terecht voor al uw vragen en een demonstratie hoe ze werkt.

Succes gastheer van Verheul toernooi

Op zaterdag 20 april vindt het jaarlijkse Verheul toernooi weer plaats, dit jaar op de velden van v.v. Succes. Het Verheul toernooi is het grootste toernooi in de regio waar meer dan 50 teams uit de omliggende gemeenten aan zullen deelnemen.

Pagina's