Deel je nieuws

Narcissenactie Z.A.P. Voetbal

Terwijl de narcissen op het veld net de eerste kopjes boven de grond uit steken kunt u nu al genieten van de eerste lentebloeiers in huis! Op vrijdag 1 en zaterdag 2 maart komen de voetballers van ZAP langs de deur om narcissen op pot te verkopen!

Woningcorporaties en Urgenda bieden kabinet hulp aan bij extra CO2-reductie: 100.000 huurwoningen energieneutraal

Duurzaam en betaalbaar wonen, dat is wat woningcorporaties en Urgenda afgelopen vrijdag tijdens een persconferentie in Den Haag bepleitten. Zij willen 100.000 huurwoningen verduurzamen en huurders direct helpen aan een lagere energierekening. Dat kan met het geld van de huurdersbelasting.

Glas-in-loodkunst in Hippolytuskerk

 

 

Gedurende de veertigdagentijd exposeert Marije Wolfswinkel met glasraamkunst in de Hippolytuskerk aan het Kerkplein In Hippolytushoef.

Zwaar bevochten winst JuRo Unirek/VZV tegen Venlo.

JuRo Unirek/VZV heeft ook de wedstrijd tegen Cabooter Group/Handbal Venlo in ’t Zijveld weten te winnen.

Het was weer een wedstrijd om van te smullen met gelijkwaardige ploegen waar de ploeg uit Venlo in de eerste helft steeds een voorsprong in handen hadden.

Oprichting dagorkest Emergo

Muziekvereniging Emergo uit Castricum staat bekend om zijn goede orkesten. Ook de organisatie van de vereniging staat als een huis. Sinds kort heeft Emergo het initiatief genomen voor het oprichten van een DAGORKEST.

Klaverjasgroep KeijzershoffUitslag klaverjasgroep Keijzershoff 15 februari.
1e. Arie Kouseband met 5746 punten.
2e. Wim Moorman met 55205 punten.
3e. Reini Helmhout met 5199 punten.
De poedel was voor Oeds Helmhout met 3726 punten.

fietsen voor hospice schagen

zie tekst op bijgaande flyer

Hierbij voor belangstellenden een samenvatting van de derby VZV- SEW, met dank aan René Zomerdijk

https://www.youtube.com/watch?v=RmNCk5km1dI&fbclid=IwAR2tWwMh11zPOxOnhCExT4pDMChF_GHFWC-UviibDv_0PuO0DT6WcWYuJaY&app=desktop

Openbare fractievergadering LADA

LADA houdt maandag 18 februari een openbare fractievergadering in dorpshuis Prins Maurits, Dorpsstraat 79, 1733AE Nieuwe Niedorp, aanvang 20.00 uur. De agenda van de raadsvergadering van 28 februari wordt behandeld.

JuRo Unirek/VZV duidelijk de sterkste in derby tegen streekgenoot SEW.

JuRo Unirek/VZV heeft ook in de tweede confrontatie tegen streekgenoot Westfriesland/SEW zich duidelijk de betere getoond.

Vanaf het beginsignaal van de prima consequent fluitende scheidsrechters van Tricht & Dzemidzic heeft de thuisploeg deze derby gedicteerd.

Pagina's