• Foto: Het bijna volledige koor AnnA Capella in de Poldertuin, tegenover de oefenlocatie. Rechts achter ( met pet ) in de dirigent.

    Leo Blank

Zing mee met AnnA Capella

10-05-2018, 21:44 | Lezersnieuws | Janny

Mee zingen, weer zingen, leer zingen, meer zingen, samen zingen. Dat kan allemaal bij AnnA Capella in Anna Paulowna. Hak nou eindelijk die knoop maar eens door en probeer het een keer bij ons. Elke donderdagavond wordt er gerepeteerd in het kerkje aan de Molenvaart. En behalve dat wordt er plezier gemaakt.

"Komende donderdag beginnen we met “Mary did you know” van Pentatonix. En dat is bij uitstek het moment om in te stromen. Grote gebeurtenissen werpen hun schaduw vooruit. Daarom beginnen we nu al met een kerstnummer." zegt Olaf van Rijn, de dirigent. Hij ziet het a capellakoor, dat dus zonder instrumentale begeleiding zingt, graag uitgebreid met een paar mannen. "Maar vrouwen zijn minstens even welkom." aldus Van Rijn. “Zingen bij een klein koor waar je stem er toe doet is een uitdaging. Voor de geoefende en de minder geoefende koorzanger.” vult hij aan.

De eerste keer doe je gratis mee om te proberen. Daarna betaal je € 5,50 per keer.

Meer informatie: 0224-221565 of koorannacapella@gmail.com.

Foto: Het bijna volledige koor AnnA Capella in de Poldertuin, tegenover de oefenlocatie. Rechts achter ( met pet ) in de dirigent.