Verkiezing Ondernemer van het Jaar en Ondernemerspakket 2018 – Bedrijvengroep Niedorp

03-12-2018, 11:24 | Lezersnieuws | Bedrijvengroep

De verkiezing Ondernemer van het Jaar 2018 wordt dit jaar wederom georganiseerd door de Bedrijvengroep Niedorp. Zoals wij al eerder bij u bekend hebben gemaakt zijn de genomineerde bedrijven dit jaar Tandkeelkundig Centrum ’t Veld uit ’t Veld, Adebo Milieu Advies uit Winkel, A.S. de Boer BV uit ’t Veld en Smak Peulvruchten uit Lutjewinkel.  

De genomineerden van de verkiezing zullen net als voorgaande jaren iets extra’s ontvangen. De leden van de Bedrijvengroep Niedorp hebben de kans gekregen om iets speciaals van hun bedrijf aan te bieden voor de winnaar. Dit samen noemen wij het Ondernemerspakket. Het Ondernemerspakket is samengesteld door de volgende leden: Accountantskantoor Wiedijk, Klaverkaas, Golfbaan Regthuys, Koks Tweewielers, Garage & LPG Inbouw Ger Bruin, Partycentrum de Vriendschap, Keurslagerij Broersen, Schildersbedrijf en autospuiterij Groen, Klaver van der Hooft Posch Advocaten, FixmyBody, Architectenbureau Marije Boon en Klaas Bart Hoveniers.

Tevens willen wij de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp aankondigen. De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op donderdag 3 januari 2019 bij Partycentrum de Vriendschap te ‘t Veld vanaf 20.00 uur. Tijdens de nieuwjaarsreceptie wordt de winnaar van de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2018 bekend gemaakt maar ook wordt het Ondernemerspakket uitgereikt welk wordt aangeboden door leden van de Bedrijvengroep Niedorp.

Daarnaast zal de Rabobank deze avond de Rabo Startersprijs uitreiken.

De stemming verloopt uitsluitend via de website www.bedrijvengroepniedorp.nl en is geopend vanaf maandag 10 december t/m 31 december 2018.