Muzikale kerst Parochie Sint Jan Breezand

16-12-2018, 17:13 | Lezersnieuws | Marleen

BREEZAND – In ‘the most wonderful time of the year’ zorgt Parochie Sint Jan in Breezand voor een muzikale omlijsting van de kerkdiensten.

Kinderkoor de Breezangers bijt de spits af in de Familieviering op kerstavond 24 december om 17:00 uur. Voorganger is pastor Ivan Garcia Ferman. Het koor staat onder leiding van Gaby de Goede. De Nachtmis, die avond om 20:00 uur, wordt voorgegaan door diaken Henk Schrader. Encore! zingt onder leiding van Yvonne Kapiteijn. Op eerste Kerstdag, dinsdag 25 december om 10:30 uur, is de Hoogmis, met als voorganger diaken Henk Schrader. KoorBisNis zingt onder leiding van Gaby de Goede. Die middag om 15:00 uur wordt het kerstverhaal verteld en uitgebeeld door kinderen en levende dieren. Ook is er een echt kerstkind! Een happening voor de kleinsten onder ons. Alle bekende kerstliederen krijgen hier een plaats in het kerstverhaal. De liederen worden gezongen door alle aanwezigen tezamen.

De oudejaarsavondviering op zaterdag 29 december om 19:00 uur is een dankviering voor alles wat wij in het afgelopen jaar hebben meegemaakt, zowel blijdschap als verdriet. Een terugblik en bezinning op het oude jaar. Het Dameskoor verzorgt de zang onder leiding van Ineke van Lierop. De voorganger is pastor Ivan Garcia Ferman.

Op zaterdag 5 januari om 19:00 uur wordt de kersttijd afgesloten met een Driekoningenviering. Het is een Familieviering met medewerking van de Breezangers. Voorganger is diaken Henk Schrader.

Het bestuur van de parochie Sint Jan wenst iedereen een Zalig Kerstfeest toe en Gods zegen over alles wat komen gaat in 2019.