• Vonkenregen

    Arie Spigt, Breezand
  • Stoommachine

    Ton van de Logt, 't Zand

Foto van de maand

24-04-2019, 17:10 | Lezersnieuws | R.

Foto van de maand

De Fotowerkgroep 't Perspectief uit Anna Paulowna heeft een erg drukke periode meegemaakt. Naast de vele clubactiviteiten waren er ook de nodige voorbereidingen voor onze te houden expositie. Zoals u ongetwijfeld heeft kunnen lezen in het NoordHollands Dagblad van 24 april jl. gaat dit plaatsvinden in het "Museum Oud Anna Paulowna" aan de Zandvaart te Breezand. Gedurende de komende 3 maanden kunt u kennis nemen van werk van onze leden. Er is dit jaar niet gekozen voor een thema. Te zien zijn opnamen van landschappen, bloemen en planten, dieren en macro-opnamen in kleur alsook in zwart-wit. Diversiteit alom!

Tijdens onze bijeenkomst van 17 april heeft ons lid Raymond Lagrand een presentatie gegeven van vele facetten van Modelfotografie. Door de grote verscheidenheid aan opnamen, gemaakt zowel in de studio als op locatie, maakte hij ons deelgenoot van zijn fotografische voorkeur. Uit zijn werken bleek dat hij een goede beheersing heeft over de facetten van het werken met flits- en kunstlicht. Na de pauze was het weer een spannende gebeurtenis met de verkiezing "Foto van de Maand". Zowel een foto van Arie Spigt alsook een opname van Ton van de Logt bleken beide goed voor de 1e plaats. Niet alleen ontvingen zij de complimenten van hun collega fotografen maar daarnaast ook de "eeuwige roem".

Wilt u meer weten hoe onze clubavonden er uitzien en wat wij zoal doen op fotografisch gebied? Kom dan gerust eens kijken op één van onze clubavonden of neem contact op met via secretaris@fwgperspectief.nl. Wij komen eens in de veertien dagen op de woensdagavond bij elkaar in het Cultuurkerkje Oudesluis, Noorderweg 14a te Oudesluis. Aanvang 19:30 uur. Welke dagen en welke activiteiten er zijn kunt u terugvinden op onze website: www.fwgperspectief.nl.