• bert zuidhof

Autobedrijf Slijkerman steunt Wieringermeer 17-1

11-03-2018, 21:15 | Lezersnieuws | Hans

Gegevens voor foto

Staande van links naar rechts:

Ruud van Vondel (coach), Koen Kiewiet, Mike Thoes, Ruben Meijer, Thomas van Bunderen, Dico de Rooij, Stefan Beetsma, Luuk van 't Riet, Koen Beentjes, Sem Arnoldt, Jaap Muurling (coach), Leon Slijkerman (auto bedrijf Slijkerman, shirtsponsor)

 

Zittend van rechts naar links:

Danny Egelman, Rick Poede, Jelmer van Vondel, Iverron Lutegard

 

Afwezig:

Sergey van der Sluis, Johan Hotting, Kenley Duyvestein, Sander Veenstra (trainer)

 

 

Een paar weken geleden is de 2e helft van het voetbalseizoen weer van start gegaan. De mannen van JO17-1 gaan er dit jaar weer een mooi seizoen van maken. De coaches Jaap Muurling en Ruud van Vondel en trainer Sander Veenstra stomen het team klaar om eerste te worden in de competitie. Kampioen worden wordt je niet zomaar. Een aantal zaken zijn van belang:

Een echt hecht team Goede sfeer Een beetje geluk Wedstrijden winnen Goed materiaal

 

Vooral dit laatste is ook een belangrijk punt, want als het materiaal niet goed is, dan kan het nooit wat worden toch........?

Tijdens de eerste bekerwedstrijd werd vol enthousiasme de shirts uit de kledingtas gehaald, maar wat gebeurde er....?

Vier van de veertien spelers konden het shirt vloeiend aantrekken en de overige hadden hulp nodig om de armen in de mouwen te krijgen. Hoe kan dat nou? Een club als CVW heeft toch alles tot in de puntjes geregeld? Ja hoor, dat is ook zo, alleen waren deze shirts niet op de lange mannen ingesteld. CVW liet er geen gras over groeien en had binnen een paar weken splinternieuwe voetbalshirts met een nieuwe shirtsponsor.

 

Leon Slijkerman is de naam. Leon is eigenaar van autobedrijf Leon Slijkerman uit Westerland.