Huis-aan-huis kledingactie Hollands Kroon

06-11-2018, 09:47 | Lezersnieuws | Jack Kranenburg

Datum:

zaterdag 10 november 2018, 10:00

Locatie:

Hollands Kroon
Hollands Kroon

Uw kleding helpt!! Op zaterdag 10 november 2018 wordt gebruikte kleding en schoeisel huis-aan-huis ingezameld bij de ruim 18.000 adressen in Hollands Kroon. Deze kledinginzameling wordt weer georganiseerd door Rotary Wieringerland in samenspraak met gemeente Hollands Kroon en HVC.

In alle regionen van de gemeente Hollands Kroon heeft Rotary Wieringerland de verenigingen weer bereid gevonden om daar de inzameling ter hand te nemen. In de Pauwenstad, Wieringerwaard, zamelt basisschool De Tweewegen de kleding in. In Nieuwe Niedorp en Kolhorn zijn dat de handbalverenigingen, in Winkel sportvereniging Sparta, in Kolhorn handbalvereniging Zwaluwen en in de overige gebieden de Rotaryclubs Anna Paulowna en Wieringerland.

Het is de bedoeling dat de inwoners van Hollands Kroon de kleding in afgesloten plastic zakken voor 10.00 uur ’s morgens voor het huis langs de straat zetten. De zakken worden nog voor de middag opgehaald door alle vrijwilligers.

De financiële baten van de inzameling gaan voor 100% naar de goede doelen van de deelnemende verenigingen in Hollands Kroon. Maak dus ruimte in de kast en zet de oude kleding zaterdag 10 november tijdig langs de weg.