boekpresentatie 'Aan Wad en Waard'

04-11-2018, 21:51 | Lezersnieuws | Amanda van Dijk

Datum:

vrijdag 9 november 2018, 15:00 tot 17:00

Locatie:

Kerkepad 1
Laurenskerk
Kolhorn

Deze feestelijke gebeurtenis wordt opgeluisterd door muziek en zang van Judith Wognum en door een act van Kolhorner vissersvrouwen. De kerk gaat open om 15 uur, aanvang van het officiële gedeelte is om 15.30 uur.

Het boek ‘Aan Wad en Waard’ sleept u mee in een boeiend relaas over het wel en wee van een kleine, eigenzinnige dorpsgemeenschap, die klem komt te zitten tussen de mores van nieuw polderleven. Een geschiedenis dus, niet alleen over Zuiderzee en Waardpolder, maar juist ook over de mensen die Kolhorn maakten zoals het is. De auteur heeft grondig onderzoek verricht en is erin geslaagd dit verhaal voor het eerst en levendig te vertellen. De vele foto’s in het boek zijn prachtig en bijzonder. Dat maakt het boek niet alleen zeer interessant om van a tot z te lezen, maar ook is het een boek om fijn doorheen te bladeren.

U kunt het boek bestellen: door het bedrag van € 33,45 (dat is inclusief verzendkosten) over te maken op NL30 RABO 0305 6076 18 ten name van de Stichting Oud Kolhorn, onder vermelding van uw naam en adres. Het boek wordt dan zo snel mogelijk na 9 november verstuurd.