• Afgelopen zondag was de eerste workshop bij Mieke's eten en drinken.

    Rinze Kuitert

Tips voor een gezonder kerstmenu

Workshop Menu Make-Over

HIPPOLYTUSHOEF Hoe verbeter je je leefstijl met kleine veranderingen? Die aanpak staat centraal in de campagne 'Dag oud, hallo nieuw', die gewichtsconsulent Hanke Prijs samen met de overkoepelende beroepsvereniging voert. Ze wil mensen laten zien dat je met kleine aanpassingen in je dagelijks leven een nieuwe en gezondere leefstijl kunnen creëren. Komende zaterdag verzorgt ze een workshop Menu Make-Over.

Gewichtsconsulent Hanke Prijs: "Het wordt een uurtje theorie. Niet achterover leunen en alleen maar luisteren, maar actief aan de bak. Dat is de beste manier om dingen te leren. En bovendien ook leuker dan passief zitten. We werken samen - op papier - aan een verbeterd menu. Dat kan een standaard menu voor de doordeweeks zijn, maar ook een wat uitgebreider kerstmenu. Met wat achtergrondinformatie kunnen de deelnemers zelf bedenken hoe een gerecht beter kan. Daar begeleid ik de cursisten in."

GOODIEBAG EN WINNEN De workshop is zaterdag 25 november bij sportcentrum Hippogym aan de Belterlaan 22. Deze workshop duurt van 14.00 tot 15.00 uur. De deelnemers krijgen na afloop een goodiebag mee naar huis. Verder ontvangen ze nadien in hun mailbox de bereidingswijze en ingrediëntenlijst van een twee menu's: een standaard en een kerstmenu. Bovendien maken alle deelnemers kans om een rijk gevulde tas te winnen die een waarde van 79 euro heeft.

AANMELDEN De kosten voor deelname aan de workshop bedragen 12.50 euro.

Aanmelden is verplicht omdat er een maximum aantal deelnemers is. Dat kan via info@hankeprijs.nl. Kijk voor informatie op www.hankeprijs.nl.