Zakelijk lezersnieuws

UGC-activiteit plaatsen vanuit Postman test 23-1

Een stukje bodytekst om te kijken of de body goed uitgelezen wordt. Als internetrubriek Lokaal meegegeven.

Olof Smit Spiritueel Genezer op Wieringen

Workshop/lezing Spiritueel Genezer Olof Smit bij Spirituele winkel Zonnekracht. Bekend als de vloekendokter en het kantelen van spirituele blokkades. In het regenwoud van Suriname heeft hij de traditionele geneeskunst en kruidenkennis overgedragen gekregen.

Polder Events 2018 - MEEZINGEN!

Polder Events 2018 is een prachtige mix voor jong en oud. Met Lange Frans, Martijn Fischer en Band en De Bazzookas wordt deze 18e editie een groot feest. Lange Frans vormde jarenlang met Baas B een vast Hip-Hop duo, maar staat sinds 2009 op eigen benen.

Old-Skool Tattooing nieuwe openingstijden.

Per 1 maart heeft Old-Skool Tattooing nieuwe openingstijden. Je kunt langskomen in de shop van dinsdag t/m zondag van 12u tot 21u op maandag zijn we gesloten. Wij werken met en zonder afspraak. Old-Skool Tattooing brandenburg 26a Anna-Paulowna 0223-864360

Opening Old-Skool Tattooshop

Jef Zwarts opent vandaag om 18u de deuren van Old-Skool Tattooing in Anna Paulowna. Een old school street shop met de sfeer van toen en de faciliteiten van nu. De plek waar je terecht kunt voor custom design of eigen idee?n die omgezet worden in mooie tattoos en uiteraard geven wij goed advies.

Positief nieuws in de taxibranche

De Noord-Hollandse ondernemers Herman Mandjes (Schagen) en Quint Mouthaan (Amsterdam) bieden sinds 2 december jongstleden op hun landelijke platform Hurm taxi’s aan tegen de helft van het standaard metertarief door slim gebruik te maken van de huidige capaciteit.

Persoonlijk reisdvies op maat: reizen zoals u dat wilt!

Onbezorgd op vakantie gaan… klinkt u dat als muziek in de oren? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! 

Persoonlijk